BAŞKAN HACIİMAMOĞLU ZİYARETLERİNE FEVZİ ÇAKMAK'LA DEVAM ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, parti yönetimi ile esnaf ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

9 Mayıs Pazartesi günü Fevzi Çakmak Mahallesi Devlet Sahil Yolu mevkiinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, esnaf ziyareti esnasında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Trafik Tescil Büro Amirliklerini de unutmadı.

Göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte Ünye’yi karış karış gezen MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Bayram sonrası da esnafın genel durumunu öğrenmek ve onların sıkıntılarını dinlemek için Fevzi Çakmak’taki esnafları da ziyaret etti.

Ziyareti esnasında MHP’nin kapısının her zaman vatandaşlara açık olduğunu ifade eden Hacıimamoğlu, "Ülkemizde her ne sorun olursa olsun çözmek için yeterli güce sahibiz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz.  Ekonomik problemlerimizin çözüldüğünü ve ülkemizin güçlenerek yarınlara yürüdüğünü bu gücümüzle aşacağız. Bizlerin görevi esnaflık mesleğinin güvenle yarınlara taşınmasını sağlamaktır. Esnaf kardeşlerimizin daima yanında olacağız. Ziyaretlerimizi yaparak esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. Bu noktada şahsım ve partimiz üzerine düşeni her zaman yapacaktır. " ifadelerini kullandı.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Trafik Tescil Büro Amirliklerine de ziyaret gerçekleştiren Başkan Hacıimamoğlu; “Sizlerin hakkını asla ödeyemeyiz. Her daim sizlerin yanındayız. Önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Sizler, ülkemizin ve ilçemizin güvenliğini sağlıyorsunuz.” ifadelerinde bulundu.
 


















milliyetçi hareket partisi (mhp) ünye i̇lçe başkanı av. murtaza hacıimamoğlu fevzi çakmak mahallesi devlet sahil yolu mhp esnaf ziyaretleri esnaf ünye i̇lçe emniyet müdürlüğü asayiş ve trafik tescil büro amirlikleri ünye mhp ülkü ocakları ünye devlet bahçeli ekonomi siyaset