ÜNLÜ AKTÖR KADİR İNANIR'IN İLK ZİYARETÇİLERİ İKİ FATSALI

Geçtiğimiz Kasım ayında Muğla'nın Ortaca İlçesindeki evinde pıhtı atması sonucu beyin kanaması geçiren ve ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fatsalı Ünlü Aktör Kadir İnanır'dan ilk fotoğraf geldi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili uzman doktorların müdahalesiyle hayati tehlikeyi atlatan ve yoğun bakımdan normal servise alınan Ünlü Aktör Kadir İnanır’ın ilk ziyaretçileri İnanır gibi Fatsalı olan Kamu Düzeni ve Güvenliği Eski Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu ile Ünlü Kardiyolog Prof.Dr. İsmet Dindar oldu.
Normal servisteki odasında çekilen fotoğrafta ünlü aktörün keyifli olduğu gözlendi.

Fatsalı Eski Müsteşar Muhammed Dervişoğlu ve yine Fatsalı olan Prof.Dr. İsmet Dindar, ziyarette İnanır’a ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

 


muhammed dervi̇şoğlu fatsali mi̇tçi̇ ünlü mi̇tçi̇ dervi̇şoğlu eski̇ müsteşar muhammed dervi̇şoğlu kadi̇r i̇nanir fatsali aktör kadi̇r i̇nanir ünlü aktör kadi̇r i̇nanir prof.dr. i̇smet di̇ndar ünlü kardi̇yolog i̇smet di̇ndar fatsali i̇smet di̇ndar okuyorum gazetesi̇ ünye okuyorum gazetesi̇ fatsa ünye fatsa ordu kadi̇r i̇nanir muhammed dervi̇şoğlu i̇smet di̇ndar üçfatsali beyi̇nkanamasi kadi̇r i̇nanir beyi̇n kanamasi kadi̇r i̇nanira i̇lk zi̇yaret kadi̇r i̇nanirdan i̇lk fotoğraf