Reklam
Reklam

9 AYDIR EVİNDEKİ İNTERNETİ KULLANAMAYAN KADIN TEPKİLİ!

Ünye Atatürk Mahallesi Tuna Sokak’ta ikamet eden Tuğba Işık Uysal, gazetemize yaptığı açıklamada Türk Telekom’a her ay düzenli olarak faturasını ödedikleri internet hizmetinden, oturdukları sokaktaki altyapı çalışması gerekçesi ile 9 aydır yararlanamadıklarını belirterek tepki gösterdi.

9 AYDIR EVİNDEKİ İNTERNETİ KULLANAMAYAN KADIN TEPKİLİ!
19 Kasım 2021 - 17:32 - Güncelleme: 19 Kasım 2021 - 17:50
“TÜRK TELEKOM İLE BELEDİYE ARASINDA MEKİK DOKUYORUZ”

Türk Telekom’dan satın aldıkları internet hizmetini 9 aydır kullanamadıklarını ve hizmeti kullanamadıkları halde bir dünya ücret ödediklerini belirten Tuğba Işık Uysal “Bu yılın Şubat ayından beri Türk Telekom’un interneti evimizde yok. Bize taahhüt edilen internet hizmetini hiçbir şekilde kullanamıyoruz. Bu şekilde mağdur edildik. Türk Telekom’a da gittiğimizde belediyenin alt yapı kazısına izin vermediğini söylediler. Belediyeye şikayete gittiğimizde ise Türk Telekom’un belediyeye kazı için ödeme yapmaları gerektiği halde bu ödemeyi yapmadıklarını söylüyorlar ve biz Türk Telekom ile Belediye arasında mekik dokuyoruz.” dedi.


“MUHATABIMIZ HİZMETİ SATIN ALDIĞIMIZ TÜRK TELEKOM’DUR”

Her ay kullanmadığı internetin faturasının da kendilerine geldiğini belirten Uysal, “Ben gidip görüştüğüm yetkililere mağdur olduğumuzu, çocuğumun internete giremediğini, ders yapamadığını defalarca kez söyledim. Ben çözüm aradıkça iki farklı kurum da topu birbirine atıyor. Bizim muhatabımız internet hizmetini satın aldığım Türk Telekom şirketi. Belediyeyle olan bir sıkıntı hukuken bizi bağlamamalı. Benden parayı alırken alıyorlar, hatta her ay düzenli olarak hiç kullanmadığım internetin parasını da istiyorlar benden. “ diyerek mağduriyetini dile getirdi.

“KULLANMADIĞIMIZ İNTERNETİN FATURASI GELİYOR”

Şubat ayından bu yana 3-4 ay düzenli olarak hiç kullanmadığı internetin faturasını ödediğini ve daha sonra yetkililerin yönlendirmesi ile müşteri hizmetlerini aradığını ve ödediği rakamların geri iadesini istediğini belirten Uysal, “Geri iade talep ettim. Ve bu sıkıntılarla da ben uğraşıyorum. Karşı komşum kullanabiliyor ama biz kullanamıyoruz görüştüğüm yetkililere emsal olarak bu durumu belirttiğimde boş bir hat olduğunu ve komşumun hattını oraya aktardıklarını söylediler. Hala da kullanmadığımız internetin faturaları gelmeye devam ediyor. İptal ettirmek istedim fakat bu sefer de iptal bedeli olarak bana bin lira bir rakam çıkardılar. Bu nasıl bir iştir anlamadık gitti. Türk Telekom’un Ünye’deki müdürüne gidiyoruz ama hiçbir şekilde kendileriyle görüşemiyoruz. Müdür Bey’in yanına gittiğimde kendisini sorduğumda arazide olduğu kaçta geleceğinin belli olmadığı söyleniyor çok kötü bir şekilde mağduruz.

“ARTIK SABRIMIZ KALMADI, HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM”

Evde iki oğlunun olduğunu ve ikisinin lise öğrencisi olduğunu söyleyen mağdur kadın, “Şu zamana kadar konuşmamak için çok bekledim. Çok sabrettim. Ama artık benim de, ailemin de sabrı kalmadı. Mağduriyetimiz giderilmezse artık hukuki yollara başvuracağız. Bize taahhüt edilen interneti kullanmak istiyoruz ve bugüne kadar ödediğim rakamların da iadesini istiyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum