Reklam
Reklam

AÇILIŞI GENEL BAŞKAN DESTİCİ YAPTI

Fatsa ve Altınordu’da faaliyet gösteren ve İşletmeciliğini Fatma Yümlü’nün yaptığı, Tuğba Moda Evi’nin Ünye Şubesinin açılışı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

AÇILIŞI GENEL BAŞKAN DESTİCİ YAPTI
03 Mart 2022 - 15:28
3 Mart Cuma günü Ünye 15 Temmuz Meydanı’ndaki açılışa BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

Açılış programında kurdeleyi BBP Genel Başkanı Destici, Tuğba Moda Evi Ünye Şubesi İşletmecisi ve BBP Ordu İl Başkanı olan Durmuş Zor, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ile AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu birlikte kesti.
 
Başkan Zor: “Bu Havzayı Liman Kenti Yaparsak Başka Yerlere Gidilmeyecektir”

İşletmeciliğini yaptığı Ünye Tuğba Moda Evi’nin açılış programında Ünye’nin liman kenti haline getirilmesi gerektiği görüşünü belirten BBP Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, “Ünye’nin ticari faaliyetlerinin geliştirilmesine ihtiyaç var. Bölgemiz insanı ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak için baka yerlere gitmemeli. İhtiyaçlara Ünye’de cevap verirsek gitmeyeceklerdir. Ünye, Çaybaşı, İkizce, Akkuş arkadan iyi bir havzadır. Eğer biz bu havzayı liman kenti yapar ve desteklersek başka yerlere gidilmeyecektir. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak eksikleri gidereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Genel Başkan Destici: “İnşallah Ünyeli Hemşerilerimiz Alışverişlerini Keyifle Yaparlar”

Programda Tuğba Moda Evi işletmecisi olan Durmuş Zor’u tebrik eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Burada gerçekten çok harika bir topluluk olduğunu görüyorum. Baktığım zaman kaymakamımızdan belediye başkanımıza kadar, Ticaret Odası Başkanlığı temsilcileri, borsa başkanları, eski yeni dostlar, Ünye’mizin önde gelen esnafları tamamı buradalar. Burada şunu görmüş olduk ki Durmuş Bey burada çok sevilen sayılan ve aynı zamanda başarılı bir insan. Bu davet bizim için gurur verici. Bu işyerini hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlısından, helalinden bol kazançlar vermesini niyaz ediyorum. Tabii ondan önce burası da güzel bir moda evi oldu, çok güzel olmuş. İnşallah Ünyeli kardeşlerimizin memnuniyet ile ihtiyaçları giderilir, alışverişlerini keyifle yaparlar” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum