Reklam
Reklam

AK PARTİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nın Geleneksel Bayramlaşma Programı, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in katılımıyla gerçekleşti.

AK PARTİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
04 Mayıs 2022 - 00:22
Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın ev sahipliğinde bir araya gelen teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gerçekleşen programda Milletvekili Metin Gündoğdu, İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İlçe Kenan Selim Argan, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdulkadir Demir’in de hazır bulunduğu bayramlaşma programında ana kademe ilçe kadın kolları, gençlik kolları teşkilatı ile belediye meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri de yer aldı.

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Kardeşliğimizi ve birliğimizi güçlendiren bu coşkulu günlere bir kez daha kavuşmanın mutluluğuyla; Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun. Rabbim; birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum