Reklam
Reklam

AK PARTİ TEŞKİLATLARI ÜNYE'DE BİR ARAYA GELDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Ünye İlçe Teşkilatı, AK Parti MKYK Üyesi Haluk İpek, Ordu Milletvekili Ergün Taşcı ve Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in katılımıyla iftar programı düzenledi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI ÜNYE'DE BİR ARAYA GELDİ
25 Nisan 2022 - 15:52
24 Nisan Pazar Akşamı Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği programına, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gültaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdulkadir Demir, İl Yönetim kurulu üyeleri, İlçe Ana Kademe Kadın ve Gençlik kolları teşkilatları, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Başkanları, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve AK Parti teşkilat mensupları katıldı.

Programın ardından düzenlenen iftar yemeğiyle ilgili konuşan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Ramazan coşkusunu bereketli iftar sofralarında bir arada yaşadık. Ramazan’ın manevi ikliminden kaynaklanan bereketi ve huzuru hep birlikte paylaşmak üzere bir aradayız. Paylaşmanın bereketi, kardeşliğin rahmetiyle Ramazan’lar bir başka güzel. Rabbim ibadetlerimizi kabul, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bir ve beraber olmanın en güzel anlarını paylaştığımız kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan-ı Şerif’in huzuru gönüllerimizden, bereketi sofralarımızdan eksik olmasın” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum