BAHÇELİ'NİN KURMAYLARINDAN ÜNYE ÇIKARMASI!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin ülke genelinde başlattığı 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma'  konulu programı Ünye'de gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda  “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı 1 Temmuz Cuma günü MHP Ünye İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Ünye Ramada Otelde düzenlendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MYK üyeleri Kadir Şekerci, Murat Kotra ve Afşin Birben’in katıldığı programda Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2023 hedefleri anlatıldı.

Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MYK üyesi Kadir Şekerci, MYK üyesi Murat Kotra, MYK üyesi Afşin Birben,  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, AK Parti Ünye İlçe başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Ordu Ülkü Ocakları Başkanı Doğan Mert Duran, Ünye Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Gürkan, 27. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Fazlı Yüksel, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Muhtarlar, STK Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Hacıimamoğlu,“Türk Milletini Bölemeyeceksiniz, Türk Devletini Yıkamayacaksınız”


Programda ev sahipliği yapan MHP Ünye ilçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu konuşmasında, “Bugün buraya liderimizin çağrısıyla geldiniz. Tek başınıza gelmediniz; birlik oldunuz, beraber oldunuz, tek yürek oldunuz üç hilalin altında ülkücü oldunuz. Ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olur dediniz Milliyetçi Hareket Partili oldunuz geldiniz. Türkiye, Bayrak, sancak sevdanızı aldınız geldiniz. Hoş geldiniz. MHP kurulduğu günden bu yana devletinin ve milletinin yanında olmuştur. İhtiyaç duyulan her alanda bende varım demiştir. Yapılamaz, çözülemez denilen her konu Allah’ın izni ve liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin vizyon ve kararlığı, devletimizin destek ve duasıyla çözülmüştür. MHP Dünya siyaset tarihinde en ağır bedelleri ödemiş bir siyasi partidir. Bizim geçmişimiz de riya yoktur! Bizim geçmişimiz de beklenti yoktur! Bizim geçmişimiz de pazarlık yoktur! Bizim geçmişimizde acı, çile, hizmet vardır. İşte bu yüzden neden Cumhur İttifakı paydaşı olduğumuzu hala daha idrak edemeyenlere geçmişimizi anlatarak onlara ’Cumhur ittifakı tam bağımsız Türkiye’dir’ diyeceğiz! Unutulmasın ki: Bizler 15 devlet kurup yıkıldığı halde 16. Kuran bir ecdadın torunlarıyız. Türk milletini bölemeyeceksiniz, Türk Devletini yıkamayacaksınız!" ifadelerine yer verdi.

Başkan Tavlı, “Bizim Birlikteliğimiz Vatanımızın Refahı Meselesi”


Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise konuşmasında, “Çok değerli misafirlerimiz, kıymetli konuşmacılarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli birlikteliği sıradan, altılı masanın birlikteliği gibi bir birliktelik değil. Bizim birlikteliğimiz vatan meselesi, bizim birlikteliğimiz vatanımızın refahı meselesi. Ülkemizin her yerinde Cumhur İttifakı için, bir Cumhur İttifakı olarak ülkemizin bekası için her noktada birlik ve beraberlik için kardeşlik ruhu içerisinde ülkemizin geleceği için çalışıyor gayret ediyoruz.” dedi.

Başkan Şanlıtürk, “Cumhur İttifakı’nı ve Milliyetçi, Ülkücü Hareketi Güçlü Kılmamız Gerekir”


MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün burada genel başkanımızın talimatlarıyla adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları kapsamında sizlerle buluşuyoruz. Bütün dünyada enflasyonun artması sonucu ülkemizde de enflasyon arttı. Faturalar üzerinden Türkiye ile husumetini görmeye çalışıyorlar. Buna asla müsaade edemeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Türkiye’nin sorunları için çalışıyor AK Parti de aynı şekilde çalışıyor hükümetimiz aynı şekilde çalışıyor onun için ilk önce adaylığını açıklayan cumhur ittifakı oldu. Muhterem genel başkanımız dedi ki 2023 de yapılacak seçimlerde bizim adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu toplantıların özü; genel başkanımızın talimatlarıyla muhalefet ne yapmak istiyor onları sizlerle paylaşmak ve Cumhur ittifakı ne yapıyor sizlerle paylaşıp aydınlatmak. Bugün burası 5. ilçemiz. Aydınlattık ve aydınlatmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakı iki yıldır ortada ve tam bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Cumhur İttifakı’nı güçlü kılmamız gerekir milliyetçi ülkücü hareketi güçlü kılmamız gerekir.”

Genel Başkan Yrd. Kılıç; “18 Haziran 2023 Seçimlerinde Hayal Aleminden Uyanacaklar”


Program sonunda MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ise konuşmasında, “Bizler genel başkan yardımcıları olarak sayın genel başkanımızın talimatlarıyla öncelikle Adım Adım 2023 il il Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı münasebetiyle bütün illerimizi tek tek dolaştık. Akabinde de 18 Şubat 2022 tarihinden bu yana gene sayın genel başkanımızın talimatları ve emirleri ile bütün ilçelerimizi dolaşarak halkımızın dertlerini dinleme, onların mutluluklarını paylaşarak artırma çabası içerisindeyiz. Bu toplantılarımızda bizler parti politikalarımızdan, geleceğe yönelik yapacaklarımızdan, 2023 seçimlerine dair hazırladıklarımızdan bahsediyoruz. İnşallah bizler Türkiye'nin dört bir tarafında zaferimizi kutlayacağız. MHP ve ülkücüler olarak biz bu dava yolunda milletimizin yanında milletimizin yararına şimdiye kadar var gücümüzle çalıştık. Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar kurulmuş bir ittifaktır. Milletimizin lehine olan her çalışmanın yanında olacağız. İnşallah bizler Türkiye'nin dört bir tarafında zaferimizi kutlayacağız. Üç hilalimizi pek çok ilimize, ilçemize, al bayrağımızın hemen yanında  göklere çekerek inşallah zaferimizi taçlandıracağız.” dedi.

Program sonrası toplantıya katılım sağlayanlara plaket takdim edildi.
 


















milliyetçi hareket partisi ‘adım adım 2023 i̇lçe i̇lçe anlatma ve aydınlatma’ mhp genel başkan yardımcısı filiz kılıç myk üyesi kadir şekerci myk üyesi murat kotra myk üyesi afşin birben ünye belediye başkanı hüseyin tavlı ordu mhp i̇l başkanı naci şanlıtürk ak parti ünye i̇lçe başkanı kenan selim argan ünye belediye başkan yardımcısı orhan gürel i̇kizce belediye başkanı osman kaygı ordu ülkü ocakları başkanı doğan mert duran ünye ülkü ocakları başkanı serkan gürkan 27. dönem ordu milletvekili adayı fazlı yüksel ütso başkanı i̇rfan akar ziraat odası başkanı osman sarıkahraman mhp devlet bahçeli seçim siyaset politika cumhur ittifakı ülkücü milliyetçilik siyaset haberleri ünye haberleri ordu haberleri