AV. İRFAN DEMİR: "ÇALIŞMAYI VE YORULMAYI TAAHHÜT EDİYORUM"

Nesnel TV ekranlarında Gazeteci Ulvi Gündoğdu’nun hazırlayıp sunduğu ‘KONUŞUYORUM’ programının canlı yayın konuğu olan İYİ Parti Ünye İlçe Başkan Adayı Av. İrfan Demir, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AV. İRFAN DEMİR: "ÇALIŞMAYI VE YORULMAYI TAAHHÜT EDİYORUM"
22 Kasım 2022 - 18:36
Aynı zamanda 5 yıl önce İYİ Parti’nin Ünye’de kurucu ilçe başkanlığı görevini üstlenen Av. İrfan Demir programda Ulvi Gündoğdu’nun sorularını yanıtladı.

“En Zor Dönemde Elimizi Taşın Altına Koymuştuk”

Terzioğlusoft E-Ticaret ve Danışmanlık Firması ve Wolfpack GYM Spor Merkezi’nin katkılarıyla hazırlanan canlı yayın programında 26 Kasım Cumartesi günü İYİ Parti’nin Ünye İlçe Kongresinde neden ‘İlçe Başkan Adayı’ olduğunu açıklayan İrfan Demir, “Bütün yol arkadaşlarımızı, bir araya getirmek için, partimizi derlemek ve toparlamak için bize yeniden başkan adayı olmamız noktasında bir talep geldi biz de görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek suretiyle Cumartesi günü yapılacak olan İlçe kongremizde Başkan Adayı olduğumuzu kamuoyuyla paylaştık. En zor dönemde, yani partimizin kuruluş döneminde dahi elimizi taşın altına koymuştuk yine adaylığımızı açıklayarak göreve talep olduk.” dedi.

“Partimizi Layıkıyla Temsil Etmiştir”

Mevcut İlçe Başkanı Feryal Çuhacı’nın ilçe başkanlığı görevine tekrar aday olmadığı için adaylık açıklamasında bulunduğunu belirten Av. İrfan Demir, Feryal Hanım’ın karşısında aday olmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildi. Kendisi çalıştığı dönem için de partimizi layıkıyla temsil etmiştir. Yani ben kesinlikle aday olmazdım. Başka bir arkadaşımın da Feryal Hanım’ın karşısında aday olacağını sanmıyorum.” dedi.

“Milletimizin Ferasetine Güveniyoruz”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’yi geriye götürdüğünü belirterek açıklamalarına devam eden Başkan Adayı Demir, “Maalesef Türkiye’de iktidar partisiyle devlet yani hükümetle devlet bütünleşmiş oldu. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte yani böylesine zorlu bir süreçte seçimlere katılmak ve siyasal mücadele vermek meşakkatli bir süreç olacak. Ama biz Milletimizin ferasetine güveniyoruz ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de geldiği günden bu yana hiç de başarılı olmadığını, parlamenter sisteme göre çok daha geriye gittiğimizi söylemek mümkün.” diye konuştu.

“Genel Başkanımız Çok Kararlı”

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in ülke için bir umut olduğunu ve politikalarını da halkın sorunlarına göre belirlediğini söyleyen İYİ Parti Ünye İlçe Başkan Adayı İrfan Demir, “Genel Başkanımız ülkeye bir kere güven vadediyor. Esnafa yarın ‘ben ne yaparım, nasıl ayakta dururum’ sorusunu sordurmayacak bir program için geliyor. Yurtdışından gelip ülkemizde yatırım yapacak olan yatırımcı için güven vadediyor. Bizim Genel Başkanımız gerçekten de çok kararlı gidiyor.” ifadelerini kullandı.

“Çalışmayı ve Yorulmayı Taahhüt Ediyorum”

İlçe Başkanı seçilmesi durumunda da Ünye için çalışacaklarını kaydeden Demir, “İki yıl içinde yaşayacağımız seçimlerde arkadaşlarımızla birlikte çalışmayı ve yorulmayı taahhüt ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i de bu ülkede Başbakanlık kurumunu tekrar ihdas edince o makama getireceğiz. Sonra da biz iktidar olduğumuzda ‘Ünye için neler yapabiliriz’ diye düşünüp çalışacağız.” dedi.

“Derdimiz İnsanımızın İyi olmasıdır”

Ünye’nin eskiden kendi öz kaynaklarıyla Kültür Merkezi yapmayı başarmış bir ilçe olduğunu dile getiren Av. İrfan Demir, “Biz çok şükür kendi yağıyla kavrulan insanlarız. Bizim derdimiz Ünye’mizin, insanımızın iyi olması ve güzelliğidir. Bize düşen budur. Dolayısıyla gücümüzün yettiği kadar, Milletimiz bize izin verip iktidar nasip ederse hizmete talip olacağız ve sadece talip olmakla kalmayıp tüm projelerin ve çalışmaların takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum