BAŞKAN ADAYI MEHMET KARAMAN'A ESNAFLARDAN İLGİ

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN ADAYI MEHMET KARAMAN'A ESNAFLARDAN İLGİ
28 Aralık 2021 - 17:01
Kısa bir süre önce resmi olarak Oda başkan adaylığını açıklayan Ünye’nin 41 yıllık sevilen esnaflarından,  AS Kuaför işletmecisi Mehmet Karaman, Salı günü Niksar Caddesi başta olmak üzere esnafları tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyerek Ocak ayında gerçekleşecek seçim için iddialı ve çözüm odaklı olacağının sinyallerini verdi.
Başkan adaylığında iddialı olan Mehmet Karaman esnafın ilgi ve alakasından memnun olduğunu belirterek ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam edeceğini belirtti.

“Benim esnafım samimi ve çok içtendir”

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman yeni yönetim için değişimin şart olduğunu birçok eksik noktanın kendileri tarafından düzeltilerek daha yenilikçi ve çözüm odaklı olacaklarını belirterek  “Bugün Lise mahallesin de ki esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyoruz.  Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşın tercihi değişimden yana. Vatandaş hizmet görmeyi ve dertlerinin çözümü istiyor. İnşallah her şey güzel olacak. Esnafımızın her zaman yanında olacağız, onlarla birlikte mücadele edeceğiz. Dertlerine çare olacağız. Ziyaretlerimiz gayet olumlu geçiyor, esnafımızın samimi ve içten yaklaşımı bizi çok mutlu ediyor. Benim esnafım zaten samimi ve çok içtendir.  ” diye belirterek esnafın da yenilikten yana olduğunu gözlemlediklerini belitti.

“Birlik olmanın yolu bir araya gelmekten geçer”

Esnafların 4 yıllık hizmet boyunca yönetimden memnun olmadıklarını, artık yenilik ve değişim istediklerini belirtirken, seçmenlerine seslenen Başkan Adayı Mehmet Karaman “ Biz yönetim olarak bu yola gönül koyduk. Hevesli, Arzulu ve istekliyiz. Yapılmayanları yaparak ‘odamız biçim için ne yapıyor?’ sözünü esnafımıza asla söyletmeyeceğiz. Hizmetlerimiz otobüs firmalarıyla, sağlık kuruluşlarıyla, kargolarda anlaşmalar yaparak muhakkak indirimler alacağız. Oda olarak nice güzel hizmetlerimiz olacak. Esnaf ziyaretlerimizde konuşuyoruz odamızın yerini beğenmediklerini ve küçük bulduklarını beliyorlar ilk işimiz odamızı daha ferah, daha güzel bir yere taşıyarak vatandaşımıza, esnafımıza ve sanatkârımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Buradan samimiyet doğacak, herkes birbirini tanıyacak, birlik ve beraberlik ortamı olacaktır. Birlik olmanın yolu bir araya gelmekten geçer. Bizim şuanda ne bir derneğimiz ne de bir lokalimiz var, aidatını ver çık gibi bir durum söz konusu. Biz yapılmayanları mutlaka ama mutlaka yapacağız. Buradan tüm esnaflarımıza, sanatkârlarımıza söz veriyorum biz her şeyi sıfırdan baştan aşağı değiştireceğiz. Bize 4 yıl versinler oda başkanlığını ve hizmetin nasıl yapıldığını herkese göstereceğiz.” diyerek birlik ve beraberlik için de seçimleri göğüsleyeceğini belirtti.

“Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza, tüm insanlığa sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum”

Yeni yıl dileklerin de bulunan Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman “ İnşallah giden yıl gelen yılı aratmaz. En büyük temennim tüm insanlığın bu korana rahatsızlığından kurtulması. Eski güzel, rahat günlerimize dönmek eşimiz, dostumuzla bir araya gönül rahatlığıyla gelebilmemizi ümit ediyorum. En büyük arzum bu hastalıktan ve maskelerden kurtulmak. Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza, tüm insanlığa sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum.” dedi.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum