Reklam
Reklam

BAŞKAN ADAYI MEHMET KARAMAN: "BENİM ESNAFIM NE EYLERSE GÜZEL EYLER"

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçim heyecanı başladı.

BAŞKAN ADAYI MEHMET KARAMAN: "BENİM ESNAFIM NE EYLERSE GÜZEL EYLER"
19 Aralık 2021 - 13:34 - Güncelleme: 19 Aralık 2021 - 14:26
Bu kapsamda Ocak ayında gerçekleştirilecek Ünye Terziler, Kuaförler, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına, Mehmet Karaman aday olduğunu açıkladı.

“Başkan Adaylığımı Büyük Bir Onur ve Gururla Açıklıyorum”

Başkan Adaylığını açıklamak ve projelerini anlatmak üzere Pazar Günü Yunus Emre Restaurant'ta kahvaltı programı düzenleyen, programda ekibini, STK Temsilcilerini ve basın mensuplarını ağırlayan Mehmet Karaman "Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Şuanda görev başında olan sağlık çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Günaydın Ünye! Günaydın Türkiye! Sayın Belediye Başkanlarım ve Oda Başkanlarım, sevgili yol arkadaşlarım ve basınımızın değerli temsilcileri, sizlere de günaydın. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün, burada sizlerle hayatı paylaşacağız, gündemi değerlendirip, konuşacağız. Bir yılı daha geride bırakmanın hüznü içerisindeyiz. Temennim odur ki; gelen yıl, giden yılı aratmasın. İnşallah yeni yılda eski günlerde olduğu yine sevdiklerimize sıkı sıkıya sarılırız, düğün, derneklerimizi rahat ve neşe içinde yaparız. Şimdi şöyle bakıyorum, karşımda güzel bir topluluk var. Herkes şık ve zarif. Kendilerine yakışanı seçmişler. Aslında seçim hayatımızın en önemli olgularından biri. Mesela; eşimizi, işimizi, arkadaşımızı, dostumuzu, arabamızı, evimizi hep seçeriz. Hatta ve hatta manavdan mandalina, portakal alırken bile seçeriz. Saygıdeğer hanımefendiler, kıymetli beyefendiler; şimdi de yeni yılın ilk ayında yani Ocak ayında, bir oda seçimimiz olacak. Odamız Terziler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası. Sizlerin huzurunda Terziler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adaylığımı büyük bir onur ve gururla açıklıyorum.” ifadelerini kullandı.

“Benim Esnafım, Benim Sanatkârım, Ne Eylerse En Güzelini Eyler”

41 yıldır Ünye’de  As Kuaför ‘ün işletmeciliğini yapan, ilçenin tanınan ve sevilen esnaflarından olan Mehmet Karaman, “Oda, hepimizin Odası. Bu seçimin kaybedeni olmayacak. Sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun, Odamız kazanacak. Ben, esnaf ve sanatkârlarımızı önemsiyorum. “Yaradılanı seviyorum, Yaradan Ötürü.” Tabi bu seçimde, en doğru kararı esnaf ve sanatkârlarımız verecek. Benim esnafım, benim sanatkârım, ne eylerse en güzelini eyler. Sizlerin aracılığıyla tüm oda üyesi esnaf kardeşlerimin desteğini bekliyorum. Tek amacımız var o da ODAMIZA hizmet etmek.” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

“Biz Yenilikten, Değişimden ve Gelişimden Yanayız”

Göreve geldikleri takdirde adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirten Karaman konuşmasına devam ederek “Biz, yenilikten, değişimden ve gelişimden yanayız. Şeffaf ve adil bir oda yönetiminden yanayız. Biz koltuktan güç almak için değil, koltuğa güç vermek aday olduk. Üyelerimiz bizi, başkanlığa layık gördüğü takdirde odamız ve oda üyelerimiz için bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Bize verilen yetkiyi sadece ve sadece üyelerimizin menfaatleri için kullanacağız. Ve bunları da tüm üyelerimizle istişare halinde yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve yol arkadaşlarım adına hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağ olun, var olun. "ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Mehmet Karaman’ın konuşması misafirler tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

Belediye ve STK Başkanları Kahvaltıda Yerini Aldı

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı olan Mehmet Karaman’ın düzenlediği kahvaltı programına Ünye Eski Belediye Başkanı Osman Yurt, Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Yeşilkent Eski Belde Belediye Başkanı Kemal Maral, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Şirin Ünye Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Necmettin Ayyıldız, Ünye Seyyar Pazarcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yol arkadaşları katıldı.

Başkan Adayı Mehmet Karaman’ın eşi ve meslektaşı Zeliha Karaman da eşinin yanında yer alarak, misafirlerle tek tek ilgilendi.

Başkan Adayı Karaman’ın projeleri şöyle;
 
  • ODAMIZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ OLAN KÜLTÜR ve SANAT LOKALİMİZİ KESİNLİKLE ODAMIZ BÜNYESİNE KAZANDIRACAĞIZ.
  • DÜZENLİ OLARAK, KÜLTÜR ve SANAT ETKİNLİKLERİ YAPACAĞIZ.
  • ODA ÜYELERİMİZ İÇİN BİR KARGO FİRMASI İLE İNDİRİM ANLAŞMASI YAPACAĞIZ.
  • ÜYELERİMİZİN ŞEHİRLERARASI SEYEHATLERİ İÇİN BİR OTOBÜS FİRMASIYLA İNDİRİM ANLAŞMASI YAPACAĞIZ.
  • ESNAF DAYANIŞMA KAHVALTILARI DÜZENLEYECEĞİZ.
  • ODA ÜYELERİMİZ İÇİN TURİSTİK GEZİ TURLARI DÜZENLEYECEĞİZ.
  • KURUMSAL FİRMALARA KARŞI, ODA ÜYELERİMİZİ KORUMAK İÇİN PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ.
  • ODAMIZA KAZANDIRACAĞIMIZ LOKALİMİZDE, ÜYELERİMİZE UYGUN FİYATTAN ÖĞLE YEMEĞİ HİZMETİ SUNACAĞIZ.
  • DAİMA, ESNAF VE SANATKARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ.
  • TEK REHBERİMİZ, ÜYELERİMİZİN FİKİRLERİ OLACAK.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum