Reklam
Reklam

BAŞKAN ÇUHACI: "ESNAFIMIZ HUZURSUZ, ÇARESİZ VE SAHİPSİZ"

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, Büyük Camii çevresinde bulunan esnafları ziyaret etti.

BAŞKAN ÇUHACI: "ESNAFIMIZ HUZURSUZ, ÇARESİZ VE SAHİPSİZ"
08 Şubat 2022 - 19:08
8 Şubat Salı günü Ünye Büyük Camii çevresinde bulunan esnafları ziyaret ederek esnafların yaşadığı sorunlara değinen İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı ve yönetimi, yaşanılan son gelişmeleri takip etmek ve dinlemek amacıyla esnaflardan bilgi aldı.

“İçim Sızladı Herkes Birbiriyle Kavgalı”

Büyük Camii çevresinde bulunan eslafları ziyaret ederek belediye dükkânlarının boşaltılıp boşaltılmayacağı konusundaki belirsizliğin üzücü olduğunu belirten İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, “Esnafın sesi olmak için buraya geldik. Burada gerçekten sorun çok. İnsanlar çok huzursuz. Zaten bunun üstüne bir de ekonomik kriz var. Çaresiz ve sahipsizler. Esnafımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Benim içim sızladı herkes birbiriyle kavgalı İnşallah her şey iyi olur. Her şey Esnafın gönlünce olsun istiyorum.” ifadelerine yer vererek Ordu Büyükşehir Belediyesiyle görüşmelerin sıklaşması gerektiğine değindi.

Çuhacı ve diğer parti yöneticilerinin esnaf ziyareti esnasında dükkân yerlerinin belirsizliği nedeniyle karşı karşıya kalan bazı esnaflar arasında tartışma yaşandı. Bazı esnaflar ekonomik kriz ve yüksek zamlar dolayısıyla geçinemediklerini dile getirirken dükkân satın alan esnafla alamayan esnaf arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

 İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı ve yönetimi araya girerek tarafları sakinleştirdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum