BAŞKAN HACIİMAMOĞLU'NDAN ESNAF ZİYARETİ

MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret etmeye devam ediyor.

BAŞKAN HACIİMAMOĞLU'NDAN ESNAF ZİYARETİ
11 Nisan 2022 - 17:18 - Güncelleme: 11 Nisan 2022 - 17:40
MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ünye’de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu 11 Nisan Pazartesi günü Ünye Çınarlık Mahallesi’nde Ramazan ayı dolayısıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Birçok noktada Aktif olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hacıimamoğlu, “Bizler koltuklarda oturan değil esnafının ve vatandaşının hemen yanı başında duran bir partiyiz.” diyerek Ünyeli esnafların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Hacıimamoğlu, ekonomik sıkıntılardan, genel zamlardan dem vuran vatandaşlara, “Dünyada küresel bir sıkıntı var. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Birbirimize bu süreçte destek olacağız.” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verirken bu süreçlerin geçici olduğunu ifade etti.

“Gidilmedik Yer Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız”


Konuşmasının devamında İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu “Göreve geldiğimiz günden buyana nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın yanındaysak bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yanlarında olacağız. Ramazan ayı vesilesi ile de vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret edip hasbihal etme fırsatını oluşturuyoruz. Söz verdiğimiz gibi gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacağız” diyerek ziyaretlerinin devam edeceğini esnaf ve vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinin ardından Başkan Hacıimamoğlu, kendilerini güler yüzle karşılayan esnaf ve vatandaşların misafirperverliklerine ve hoş sohbetlerine teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum