Reklam
Reklam

BAŞKAN HACIİMAMOĞLU TOPTANCI ESNAFIYLA BULUŞTU

Göreve geldiği günden bugüne Ünye’yi karış karış gezerek esnafların ve vatandaşların dertlerini dinleyen MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Sebze ve Meyve Toptancıları Halini esnafları ziyaret etti.

BAŞKAN HACIİMAMOĞLU TOPTANCI ESNAFIYLA BULUŞTU
08 Şubat 2022 - 15:00
Ziyaret esnasında yaptığı konuşmada ekonomik krizde esnafın her zaman yanında olduğunu ifade eden MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, “Esnaf kardeşlerimizin en büyük sıkıntısı, üreticiye direkt olarak kendilerinin ulaşamıyor olması. Soframıza gelen ürünlerin aradaki komisyoncular vasıtası ile temin ediyor olması.” dedi.

8 Şubat Salı günü Ünye Sebze ve Meyve Toptancıları Halini ziyaret eden ve burada esnafların yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Hacıimamoğlu, ziyaret sonrası şu açıklamalara yer verdi;

“Sebze ve Meyve Üreticiye Doğrudan Ulaşamıyor”

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Hacıimamoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olduğumuzu, sizlerin aracılığıyla deklare etmiştik. Esnaf ziyaretlerimize bugün de Ünye toptancı halinde devam ettik. Buradaki esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını, dertlerini dinledik. Tabii ki esnaf kardeşlerimizin bir takım sıkıntıları var, sizler vasıtası ile bizler bu sıkıntıları iletmiş olalım. Buradaki esnaf kardeşlerimizin en büyük sıkıntısı, üreticiye direkt olarak kendilerinin ulaşamıyor olması. Soframıza gelen ürünlerin aradaki komisyoncular vasıtası temin ediyor olması, bu sefer soframıza gelen bu ürünlerdeki fiyat artışının durdurulamaz bir boyut alması haline geliyor. Bu sıkıntı gerçekten kamuoyunda da ciddi anlamda daha evvelinde de konuşulmuş fakat hali hazırda ciddi anlamda çözüm noktasında bir hareketlilik olmadığı bir sıkıntı olarak karşımıza çıkmıştır.” ifadelerine yer verdi.

“Devletimiz Esnaf Kardeşlerimize Kulak Verecektir”

Hükümetin, esnafların sıkıntılarını göz ardı etmeyeceğini ifade eden Başkan Hacıimamoğlu,  “Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı olarak da toptancı hal noktasında esnaf kardeşlerimizin komisyoncular vasıtasıyla ürünlerini temin etmelerinde yaşamış oldukları sıkıntıyı Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı olarak sizin vasıtanızla iletmiş olalım. Bizim hiç şüphemiz yok ki devletimiz bu esnaf kardeşlerimize kulak verecektir bu sıkıntılarına ivedi bir şekilde çözüm üretme noktasında bir şeyler üretmeye ön ayak olacaklardır. “ diyerek sebze ve meyve fiyatlarındaki pahalılığın bir an önce çözülmesi için her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

“Bu Sıkıntıları T.B.M.M’de Dile Getireceğiz”

Genel merkezle iletişim halinde olarak sıkıntıları bizzat ileteceğini belirten İlçe Başkanı Hacıimamoğlu,“Tabii ki ben bu sorunun çözülmesiyle alakalı genel merkezimle iletişime geçeceğim. En kısa zamanda en azından kardeşlerimizin bu sıkıntısını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de dile getirilmiş olması bu komisyoncular üzerinde elbette ki bir baskı oluşturacaktır. En azından fiyat noktasında bu esnaf kardeşlerimizin ürünü temin ederken fiyatlardaki artışlara da bir dur diyeceği noktasında da bir kanat olacaktır” ifadelerine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum