BAŞKAN HACIİMAMOĞLU ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Ünye’yi mahalle mahalle karış karış gezen Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu,  Ramazan Ayı’nın ilk gününden beri gerçekleştirdiği ziyaretlerini de aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

BAŞKAN HACIİMAMOĞLU ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
26 Nisan 2022 - 18:46 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 18:50
Ünye-Akkuş-Niksar Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, “Ziyaret ettiğimiz her esnafımız, vatandaşımız bizi samimiyet ve güzelliklerle karşılıyor bunlar da bizleri mutlu ediyor. Ünye'de halini hatırını sormadığımız hiçbir esnaf kardeşimiz, selam vermediğimiz hiç bir vatandaşımız kalmayacak.” ifadelerini kullandı.

Her fırsatta gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ederek esnafla ayrı ayrı ilgilenen Başkan Av. Murtaza Hacıimamoğlu; "Bu gün de esnafımıza iftar öncesi hayırlı, bereketli bol kazançlar diledik. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece halledemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacak.  Ramazan Ayı’nda paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini ilçemizde yaşıyoruz. Bizi içten sohbetleri ve misafirperverliğiyle karşılayan tüm esnafımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum