Reklam
Reklam

BAŞKAN ŞENTÜRK'TEN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Ordu il Başkanı Ekrem Şentürk, Genel Başkan Meral Akşener’in Aybastı, Kabataş ve Korgan ilçe ziyaretlerinde yalnız bırakmayan ve destek veren tüm kesime teşekkür etti.

BAŞKAN ŞENTÜRK'TEN TEŞEKKÜR
22 Temmuz 2022 - 18:00
Genel Başkan Meral Akşener’in ilçe ziyaretlerinin adeta mitinge dönüştüğünü ve Orduluların Akşener’i bağrına bastığını belirten Başkan Şentürk, İYİ Parti adına tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Başkan Şentür, “Esnaf ziyaretleri katılımın yüksek olduğu mitinglere dönüşmüştür”

Başkan Şentürk, şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Hanımefendinin ( Aybastı-Kabataş-Korgan ) ilçelerimizde gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretleri coşkunun ve heyecanın zirve yaptığı katılımın yüksek olduğu mitinglere dönüşmüştür.

Partimizin üst kademesinde yetkili olan Siyasi Büyüklerimize, Genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize ve tüm katılımcılara.  Bu etkinliklerde bizlere destek veren katkı sunan saygıdeğer Ordulu Hemşehrilerimize. Ziyaret sürecini özveri ile takip eden yöneten tüm ilçe Başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerimize, gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadın kolları başkanlarına ve yönetimlerine, Meclis üyelerimize kıymetli İYİ parti üyelerimize teşekkür eder saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.

Ayrıca bu şölenimizde ter döken güvenlik görevlilerine ve çok kıymetli basın emekçilerine ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum