BAŞKAN TOSUN; "ARTIK SAHAYA ÇIKIYORUZ"

Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, partisinin yenilenen ilçe binasında kahvaltı programı düzenledi.

BAŞKAN TOSUN; "ARTIK SAHAYA ÇIKIYORUZ"
15 Haziran 2022 - 13:26
Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı, yeni parti binasının tanıtımını gerçekleştirdi.

15 Haziran Çarşamba günü tadilat yapılan binada kahvaltı programı düzenleyen Başkan İrfan Tosun, “Türkiye’de damla damla büyüdüğümüz gibi Ünye’de de büyüyelim dedik ve aynı binanın bir üst katında beş odalı bir konsept oluşturduk. Partimizin Gençlik Kolları, Kadın Kolları, toplantı odası, başkanlık odası gibi yapılanma oluşturduk. Türkiye’de olduğu gibi Ünye’de de Deva büyüyor.” dedi.

“Türkiye’de Olduğu Gibi Ünye’de De Deva Büyüyor”



Yeni parti binasının tanıtımını gerçekleştiren Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Deva Partisi’ni Ünye’de kurduğumuz zaman iki odamız vardı. Daha sonra Türkiye’de damla damla büyüdüğümüz gibi Ünye’de de büyüyelim dedik ve aynı binanın bir üst katında beş odalı bir konsept oluşturduk. Partimizin Gençlik Kolları, Kadın Kolları, toplantı odası, başkanlık odası gibi yapılanma oluşturduk. Türkiye’de olduğu gibi Ünye’de de Deva büyüyor.” dedi.

“Biz Kendi Partimizin Logosu İle Seçime Katılacağız”

Yapılan seçim anketlerinin sanal olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Tosun, “Sanal anketler yapılıyor, lütfen bu sanal anketlere inanmayın. Biz gerçek anketleri ve Deva Partisi’nin nerede olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz her zaman seçime hazırız. Altılı masada varız ancak ittifakta yokuz. Biz kendi partimizin logosu ile seçime katılacağız. Biz inanarak yola çıktık ve başaracağız. Biz bu yola halkın beklentisini karşılamak için çıktık ve artık sahalarda da olacağız. Halkın bir beklentisi vardı ve biz bu beklentiye cevap vermek için yola çıktık. Artık sahaya çıkıyoruz. Artık bizleri sahada daha çok göreceksiniz. Devanın ne kadar deva olacağını hep birlikte göreceğiz. Teşkilatımız için gece gündüz çalışarak bizlere maddi ve manevi destek olan yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Deva geliyor hazır olun çünkü Türkiye’nin geleceği Deva.” şeklinde konuştu.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum