Reklam
Reklam

BAŞKAN ADAYI MEHMET KARAMAN, ENGELLİLERİ UNUTMADI

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’ni ziyaret etti.

BAŞKAN ADAYI MEHMET KARAMAN, ENGELLİLERİ UNUTMADI
03 Aralık 2021 - 19:22
Kısa bir süre sonra Oda başkan adaylığı için resmi açıklamayı yapacağı öğrenilen AS Kuaför İşletmecisi Mehmet Karaman, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde günün anlam ve önemine binaen, Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Arslan Güdek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan sorunlarla, sıkıntılarla birlikte elbirliğiyle mücadele etmek. Bunu da ben değil, biz diyerek başarabiliriz. Ben bu özel gününüzü kutluyor, problemlerinizin çözümü için bu günün güzel bir başlangıç ve vesile olmasını temenni ediyorum. Gününüz sadece bugün değil, her gün kutlu olsun. Biz her daim sizin yanınızdayız.” diye konuştu.

TSD Ünye Şube Başkanı Arslan Güdek de Karaman’ın kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten bir hayli memnun kaldıklarını dile getirerek, teşekkür etti.

Engellilerin sorunlarının çözülmesi çok zor şeyler olmadığını da belirten Başkan Arslan Güdek, “Sadece kanunları, kuralları uygulamak gerekiyor ve bunun dışında da anlayış ve empati gerekiyor” dedi.

Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman ziyarette Sakatlar Derneği yönetimi ve üyeleri adına Başkan Arslan Güdek’e çiçek takdiminde bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum