BOLAMAN'LI İSMET YILDIZ'A HÜZÜNLÜ VEDA

Uzun yıllar Hollanda’da yaşayıp, son 7 yıldır memleketi Fatsa Bolaman’da ikamet eden İsmet Yıldız (62) sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

BOLAMAN'LI İSMET YILDIZ'A HÜZÜNLÜ VEDA
20 Ocak 2023 - 18:59
Kısa bir süre önce amansız hastalığa yakalanan Bolaman’ın sevilen simalarından İsmet Yıldız, 19 Ocak Perşembe günü hayata gözlerini yumdu.

Geçmişte devrimci yol saflarında yer alan İsmet Yıldız’ın Fatsa Bolaman Hüsamoğlu Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazına yüzlerce seveni, yakınları ve arkadaşları katıldı.
Yıldız’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ve alınan helalliğin ardından Laleli mevkiinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

Definden sonra mezarı başında kısa ve duygulu bir konuşma yapan Aydın Akyazı, “İsmet’le ilgili arkadaşlarımız çok güzel laflar etti. Hepsinin ağızına sağlık. Çünkü tam da O’nu bize tarif ediyor. O yüreği emekten, halktan, insandan ve ülkenin güzel geleceğinden yana olan güzel bir arkadaşımızdı.

12 Eylül’den önce bir mücadele içinde yollarımız kesişmişti. O zulüm dönemini bizden uzakta yaşadı belki ama bizimle birlikte yaşadı. Baştan çoluk, çocuğu olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. İsmet bizim hep kalbimizde yaşayacak.” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum