BÜYÜKŞEHİR ÜNYE'NİN CAZİBESİNİ ARTIRDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yatırımlarla Ünye’nin çehresini değiştirdi. Yapılan yatırımları yerinde inceleyen Başkan Vekili Celal Tezcan, yapılan çalışmaların hem Ünye hem de Ordu turizmi için çok güzel gelişmeler olduğunu belirtti.

BÜYÜKŞEHİR ÜNYE'NİN CAZİBESİNİ ARTIRDI
06 Temmuz 2022 - 17:08 - Güncelleme: 06 Temmuz 2022 - 17:16
Ordu Büyükşehir Belediyesi konumu, doğal güzelliği ile vatandaşların vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çamlık’ı, doğal dokusuna uygun, nefes alan bir görünüme kavuşturdu. Çocukların talebi doğrultusunda ilçeye bir de su oyun parkı kazandıran ekipler, alt yapısını ve yollarını yenilediği Asarkaya Kent Ormanı’nı cazibeli hale getirerek halkın kullanımına sundu. Öte yandan alternatif turizm alanı olan ekoturizm kapsamında Asarkaya Kent Ormanı’nda "Atlı Doğa Yolu" oluşturma çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçenin cazibesini artıracak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor.

“Yapılan İşler Hem Ünye Hem De Ordu Turizmi İçin Önemli Gelişmeler”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, çalışmaların Ordu turizmi açısından çok önemli gelişmeler olduğuna dikkat çekti.

Başkan Vekili Tezcan sözlerine şöyle devam etti:

“Ünye’de yaptığımız bazı tesislerin kontrolünü yapmak ve çalışmalarını yerinde görmek için incelemelerde bulunduk. Çamlık’ı gezdik. Orada yapılan ve güzelleşen işleri gördük ve piknik yapan insanların mutluluğunu yüzlerinden okuyabildik. Yapılan işin fevkalade isabetli olduğunu gördük. İşlerimiz tabii bitmiş değil. Çünkü biz yaptığımız her işte daha ne yapabilirizi düşünen bir ekibiz. Akabinde sahilde bulunan su oyun parkında eğlenen çocukları gördük. Asarkaya kent ormanında ise yaya, bisikletliler ve atlar için yapılan yürüyüş yolunu inceledik. 3 km uzunluğunda ormanın içerisinde aynı zamanda oluşabilecek olumsuz bir durumda acil yardım yapılabilecek şekilde düşünülen bu yolun bir ay içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz. Hem Ünye hem de Ordu turizmi için çok güzel gelişmeler. Hayırlı olsun diyerek halkın istifadesine sunduğumuzda bizler de mutlu olacağız.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum