Reklam
Reklam

CHP'Lİ SEYİT TORUN, ÜNYE ESNAFINI DİNLEDİ!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ünye’de esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.

CHP'Lİ SEYİT TORUN, ÜNYE ESNAFINI DİNLEDİ!
12 Şubat 2022 - 16:34
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve beraberindekileri CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve yönetimi karşıladı.

12 Şubat Cumartesi günü Ordu’nun ilçelerinde ziyaret gerçekleştiren Ordu Milletvekili Seyit Torun’un ziyaretleri arasında Ünye de vardı.

Büyük Cami çevresindeki esnaf ile Ünye Kapalı Pazar esnafını da ziyaret eden Milletvekili Seyit Torun, sorunları dinledi.

Ünye Büyük Camii çevresinde bulunan eslaflar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un ziyareti sırasında belediye dükkânlarının boşaltılıp boşaltılmayacağı konusundaki mağduriyetlerin meclise taşımasını talep ettiler.

“Vatandaşa Gelince Sadece Nasihat Var”

Türkiye’deki ekonomik koşulların her geçen zorlaştığını ifade eden Seyit Torun, “Zengin zenginleşti, fakir fakirleşti ortada kimse kalmadı. Şu anda her geçen gün de yoksullaşıyoruz. Birileri bu ülkenin kaynaklarını alabildiğine kullanırken vatandaşa gelince sadece bir nasihat var.” ifadelerini kullandı.

“SGK’ya Ait Olan Bir Yerde Büyükşehir Belediyesi Çık Diyemez”

Bazı esnafların, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu’na devredilen dükkanlar için rant sağlandığını söyledikleri Seyit Torun; “SGK’nın olan bir yerde Büyükşehir Belediyesi çık diyemez. SGK derse ki mülkiyeti bana geçti bu mal benim ben de sizi çıkarıyorum eğer burası SGK’ya geçmişse belediyenin burada herhangi bir yetkisi yok. Büyükşehir, sadece binalara tutanak tutar, çürük raporu verir. Ona göre işlem devam eder. Benim bilgim şu çerçevede burayı Büyükşehir borcundan mahsuplaşmak, borcundan kesilmek üzere SGK’ya vermiş.  Şu anda bildiğimiz burası SGK’nın malı. Sizin muhatabınız da SGK. Bence gidip SGK’yla durumu gözden geçirip gerekirse yeni bir kira mukabelesi yapılır. SGK’yla masaya oturup kira sözleşmesi yapacaksınız.” diyerek esnafın net bilgilerle işlerini takip etmelerini eğer herhangi bir usulsüzlük olduğunu düşündükleri bir konu varsa CHP’ye iletmelerini istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a esnaf ziyaretinde, CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ile parti yöneticileri eşlik etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum