Reklam
Reklam

CHP, ÜNYE'DE DANIŞMA KURULU TOPLANTISINI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanlığı, Danışma Kurulu toplantısını Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Veli Ağbaba’nın katılımıyla gerçekleştirdi.

CHP, ÜNYE'DE DANIŞMA KURULU TOPLANTISINI YAPTI
25 Ekim 2021 - 15:15
Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in yanı sıra partinin il ve çevre ilçe yöneticileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın Divan Kurulu başkanlığını Emin Yılmaz ve üyeliklerini de Köksal Atay ve Tayfun Sencar yaptı.
Programda sırasıyla İlçe Başkanı İsa Maral, Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve son olarak da Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun konuşma yaptı.
CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral yaptığı konuşmada, “Önümüzde çok önemli iki tane seçim var. BU iki seçim ülkemizin geleceğini etkileyen büyük bir seçimdir. Bu seçimler Türkiye’nin içinde bulunduğu bu karanlık dönemden tek adam otoritesinden kurtarmak için en büyük fırsattır. Uzak olmayan bu yerel seçimler çok değerlidir. Biz CHP olarak bu seçimleri en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir.” ifadelerini kullandı.
Başkan Maral’ın ardından İl Başkanı Atila Şahin, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve son olarak da Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun konuşma yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun; konuşmasında“ Gündem çok yoğun ve olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu ülke birçok şeyi gördü ama son yıllarda yaşadıklarını daha önce hiç yaşamadı. İktidarlar geldi geçti ama Türkiye hiç bu kadar savrulmadı. 3 yıl önce rejim değişmesiyle Cumhurbaşkanı geldi ve 3 yıl içinde ortaya koyduğu ekonomik tahribat ve bunun sosyal faturası inanılmaz boyutlarda. Ve artmaya da devam ediyor bir kişinin iki dudağı arasında Türkiye maalesef savruluyor. Önümüzdeki ay, bütçe ayı bizler de Türkiye ekonomisinin bütçesini tartışacağız.” İfadeleriyle iktidarı hedef aldı.
Torun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile seçilmişlerin, atanmışların vesayetine girdiğini de sözlerine ekledi.
Parti yöneticilerinin konuşmasının ardından bazı üyeler ve eski yöneticiler basına kapalı bölümde parti için konuları konuşarak çözüm önerilerini dile getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum