Reklam
Reklam

ÇOCUKLARA "ÇEVRE BİLİNCİ VE HAYVANLARI KORUMA" EĞİTİMİ

Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Altınordu Asayiş Şube Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından “Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma” konulu eğitim verildi.

ÇOCUKLARA "ÇEVRE BİLİNCİ VE HAYVANLARI KORUMA" EĞİTİMİ
25 Nisan 2022 - 17:08
Jandarmadan Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma eğitimi verilirken konuyla ilgili olarak Valilikçe yapılan bilgilendirmede, “Ordu İl Jandarma Komutanlığı, çevre ve doğal hayatın korunması kapsamında; çevre bilincinin geliştirilmesi ve hayvan  sevgisinin oluşturulması amacıyla yarının büyükleri geleceğimizin teminatı çocuklarımız  için, Altınordu İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Bayadı İlköğretim Okulunda 22.04.2022 tarihi saat 09.00'da Asyş.Şb. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından “Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma” konulu eğitim faaliyeti icra edilmiştir.

Doğayı korumak ve doğaya zarar verici etkenlere karşı bilinçle hareket etmek için yapılması gerekenler anlatılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklarımıza tohumlu kalem hediye edilmiştir.

 Hayvanların hayatımızdaki yeri ve önemini yönelik Ordu İl Jandarma Komutanlığında görevli köpek timlerimiz tarafından okul bahçesinde tüm öğrencilere tanıtım ve gösteri faaliyeti yapılmıştır.” ifadeleri yer aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum