DEVA'DAN MEMLEKET PARTİSİNE İADEİ ZİYARET

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı, Siyasi Parti ve STK üyelerini ziyaretlerine devam ediyor.

DEVA'DAN MEMLEKET PARTİSİNE İADEİ ZİYARET
24 Mart 2022 - 16:33


24 Mart Perşembe günü Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı, Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Başkanı İrfan Tosun ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir’e ziyarette bulundu.

Siyasi Partileri ve STK üyelerini ziyaret eden Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Genel Başkanları Sayın Muharrem İnce ile çıkmış oldukları bu yolda Ünyeli adına, Ünye adına başarılarının devamını diliyoruz. Kongrelerimize katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Memleketimizin Ülkeyi Düşünen Siyasi Partilere İhtiyacı Var”

Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir, “Öncelikle size çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. Memleketimizin geleceği için yeni kurulan partilerinde çalışmaları ve sunacakları projelere göre Türkiye’de bir ihtiyaç olmasından dolayı tüm engellere rağmen bir gelecek sağlanacağını düşünüyorum. Biz her taraftan sansüre uğrayan bir partiyiz. Memleketimizin ciddi anlamda bu ülkeyi düşünen, projeler üreten siyasi partilere ihtiyacı var. Dünyada bir ilk şuan Türkiye’de yaşanan iktidarın oyu ekonomik krizden dolayı git gide düşüyor ama dibe vurmuyorsa bir yerlerde bir boşluk vardır. Bizler bu boşluğu doldurmak için yola çıktık. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarınızı diliyorum.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum