DEVA İL BAŞKANI TÜRKMEN: "ORTALIK YANGIN YERİ GİBİ"

4 ay önce DEVA Partisi Ordu İl Başkanı olarak atanan Erkan Türkmen, kuruluşumuz Nesnel Medya’ya (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

DEVA İL BAŞKANI TÜRKMEN: "ORTALIK YANGIN YERİ GİBİ"
24 Kasım 2022 - 12:59
DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve İlçe Başkan Yardımcıları Serdar Eroğlu ile Fatoş Örtücü’nün eşlik ettiği İl Başkanı Erkan Türkmen, Ünye’deki medya kuruluşlarını ziyaret etti.

“Türkiye’nin Deva’sı Olacağız”

Ziyarette İl Başkanı Türkmen’e eşlik eden DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun konuşmasında, “Artık DEVA seçim startını verdi. Bugün İlçe Başkan yardımcılarımız Sayın Fatoş Örtücü ve Sayın Serdar Eroğlu ile birlikte Sayın Ordu İl Başkanımız Erkan Türkmen’i Ünye’de misafir ettik. Ziyaretimiz kapsamında Ünye’deki medya kuruluşlarımızı da ziyaret etmek istedik. Artık bizi sahada daha çok göreceksiniz. İnşallah hep birlikte Türkiye’nin Devası olacağız.” ifadelerini kullandı.

Nesnel Medya Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu’nun ağırladığı DEVA Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen ve İlçe Başkanı İrfan Tosun, medya kuruluşumuzun yayın politikasını yakından takip ettiklerini belirtti.

“Liyakatine Güvendiğimiz İçin Babacan’layız”

Ziyarette konuşan DEVA Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen, “Gerçekten Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın dürüstlüğü, eğitimi ve liyakati ve tecrübesine güvendiğimiz için kendileriyle yol yürümeye karar verdik. Haliyle sahada geziyoruz. Teşkilatlanmamızı tamamlamaya çalışıyoruz. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. STK’larımızı ve basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bunlar demokrasimizin olmazsa olmazları, bu unsurların daha güçlü olması lazım. Bizler de bu noktada elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

“Ortalık Adeta Yangın Yeri Gibi”

Ülke insanının ekonomik bunalım içinde olduğunu belirten İl Başkanı Türkmen, “İnsanlarımız çok sıkıntılı. Gerçekten de önümüzdeki seçimlerde insanımız geçim derdini sandığa yansıtacaktır. Sorunumuz şu; insanımız seçim değil, geçim istiyor. Bununla ilgili tepkilerini de önümüzdeki seçimde ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bakıyoruz; içi memnun değil, işveren memnun değil, ortalık adeta yangın yeri gibi. İnsanımız sadece simit, çay ve yumurta yeseler bile geçinemiyorlar. Maalesef böyle bir duruma geldi ülkemiz. 20 sene sonraki geldiğimiz noktada bir değişim gerekiyor. Bu değişimin de ilk seçimde olacağını görüyoruz. Sahada bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz ve ilk seçimde oylar DEVA olsun diyoruz.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum