DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN "İSTER GETİR, İSTER AL KAMPANYASI"

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi’nin Ünye İlçe Başkanlığı, farklı bir etkinliğe imza atarak “İster Getir, ister al” adı altında kitap kampanyası düzenledi.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN "İSTER GETİR, İSTER AL KAMPANYASI"
11 Kasım 2021 - 22:35
Perşembe günü sabah saatlerinde kampanya için stant kuran DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, kampanya kapsamında vatandaşların getirdiği kitapları standa bizzat yerleştirirken, stantta hazır bulunan kitapları da kitap almaya gelen vatandaşlara dağıttı.
Elinde fazlalık kitap bulunanlardan kitaplarının alındığı, farklı kitap okumak isteyenlerin de stanttan ücretsiz olarak kitap temin ettiği “ister getir, ister al” kampanyası özellikle gençler tarafından büyük beğeni topladı.
Günün sonunda düzenlediği kampanya ile ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “DEVA Partisi olarak farklı bir etkinlik yapmak istedik. Bu kampanya ile birlikte elinde fazlalık kitap bulunan kardeşlerimiz kitaplarını standımıza bırakıyor, okumadığı kitapları okumak isteyen kardeşlerimiz de beğendiği kitabı alarak evine götürüyor. Aslına bakılırsa bu bir iyilik kampanyasıdır. Ben kampanyamıza destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Üç gün sürecek olan kampanyanın Cumartesi günü akşam saatlerinde sonlandırılacağı öğrenildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum