Reklam
Reklam

EMEKTAR BAŞKANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneği yönetimi Ünye’de yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

EMEKTAR BAŞKANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ
29 Haziran 2022 - 16:18 - Güncelleme: 29 Haziran 2022 - 16:23
29 Haziran Çarşamba günü Atatürk Parkı Sosyal Tesislerde Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında derneğin üyesi olan Eski Belediye Başkanları, muhtarlar ve Meclis Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi.

Ünye ve Çevresi Mahalli İdari Hizmet Derneği’ni kuran İnkur Eski Belde Belediye Başkanı Mehmet Torunoğlu ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel’in de katıldığı programın sonunda sağlık sorunları nedeniyle katılım gerçekleştiremeyen Derneğin bir önceki Başkanı olan Ünye Eski Belediye Başkanı İsmail Cerrahoğlu evinde ziyaret edilerek kendisine teşekkür belgesi dernek tarafından takdim edildi.

Başkan Maral: “Ünye’ye Yeni, Güçlü Bir Sivil Toplum Örgütü Kazandırmak İstiyoruz”

Programda konuşma yapan Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneği Başkanı Kemal Maral, “Ünye’de derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar büyüklerimiz derneğimizin yasal işlemlerini yürüterek faaliyetleriyle bu duruma getirdiler.  Bu toplantımızın amacı Ünye’de yeni, güçlü bir sivil toplum örgütünün Ünye’mize kazandırılmasıdır. Ünye’de yeni ve güçlü bir sivil toplum örgütünün kazandırılması derneğimizin halkın sorunlarına katkı yapmak için istişare toplantımızı düzenledik. Amacımız İlçemizin bütün sorunlarına, halkımızın sorunlarına yardımcı olmak için bundan sonraki toplantımızda istişare yaparak daha güçlü bir dernek olmaktır.  Derneğimizde emeği geçenlere ve devam edecek güçlenmiş bir dernek olarak hizmetinizde olacağız. Ünye’miz için gayretli olacağız.” ifadelerini kullandı.

İkizce Eski Belediye Başkanı Birol Kaygı,  Mehmet Tombaş, Emin Yılmaz,  Yeşilkent Belde Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Öztürk derneğe yeni üye olurken dernekte emeği geçen eski belediye başkanlarına da teşekkür belgeleri taktim edildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum