Reklam
Reklam

EMEP, "SİYONİST İSRAİL DEFOL!"

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Türkiye’ye ziyarette bulunmasına tepki gösteren Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Ortadoğu halklarının katili Siyonist İsrail devletinin kabul edilmesi başta Filistin halkını yalnızlaştırmaktır.” dedi.

EMEP, "SİYONİST İSRAİL DEFOL!"
09 Mart 2022 - 20:34
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olarak Türkiye’ye geliyor. Filistin topraklarını işgal eden Siyonist İsrail devletin konuk edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “İsrail devleti Filistin halkını çocuk, kadın demeden katletti ve katletmeye devam ediyor. Filistin toprakları işgal altında. En küçük sağlık hakkını bile kullanmakta zorlanan Filistin halkıyla dayanışma böyle olmaz. İsrail devletinin temsilcisinin Türkiye’de konuk kabul edilmesi kabul edilemez.” dedi.
           
Kimin yanındasınız?
           
Poyraz ziyareti eleştirirken, “Filistin halkının başına bomba yağarken İsrail’e tepki gösterilmesinin yapmacık olduğunu hep söyledik. Hem bağırıp sözde kükrendi ancak İsrail’le askeri, ekonomik, siyasi ilişkiler en üst seviyede sürdürüldü. Bu samimiyetsizlik, bugün İsrail Cumhurbaşkanını konuk etmekle bir kez daha gösterilmektedir. AKP iktidarına bir kez daha soruyoruz. Kimden yanasınız? İsrail’i kırmızı halılarla karşılamayı Filistin halkına nasıl izah edeceksiniz? Emek Partisi olarak, iktidarın, İsrail’le hiçbir zaman yan yana olmaktan geri durmayacağını biliyoruz. Bizler de Filistin halkının yanında olduk. Deniz Gezmiş ve arkadaşları Siyonist İsrail işgaline karşı Filistin halkıyla birlikte savaştı. Bizler de her şart altında mazlum Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Siyonist İsrail devletinin işgaline karşı mücadelede Filistin halkıyla dayanışma içinde olacağız.” dedi.      
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum