FATSA'DA 'GİRDAP' OPERASYONU

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak, Mali suçlar ve Tefecilik, suçlarına yönelik düzenlenen “GİRDAP” operasyonu kapsamında Fatsa’da iki kişi gözaltına alındı.

FATSA'DA 'GİRDAP' OPERASYONU
22 Kasım 2022 - 17:25
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) yürütülen çalışma kapsamında Tefecilik, Silahlı Tehdit ve Zorla Senet İmzalatmak suçundan Fatsa ilçesinde yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalanırken şüpheli şahısların iş yerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 1 adet borç alacak ilişkisini gösterir belge, 3 adet farklı şahıslara ait Çek evrağının ele geçirildiği öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak yakalanan 1 şüpheli işlemlerinden sonra Savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

KOM Başkanlığı’nın 14.11.2022 günü göndermiş olduğu Alkollü içki sahteciliği konulu yazısına istinaden yapılan saha çalışmaları kapsamında yine Fatsa’da tespit edilen 4 farklı adreste yapılan aramalarda; 16 litre ( evde yapılan) sahte içki ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında, 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum