Reklam
Reklam

FİLENİN SULTANLARI MAÇA HAZIR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar Voleybol 2.Lig 14.Grup'ta Play Of vizesi alan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımı, Eskişehir'de bugün saat 16.30'da çeyrek final mücadelesinde ilk sınavına çıkıyor.

FİLENİN SULTANLARI MAÇA HAZIR
25 Şubat 2022 - 14:04
Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımı Eskişehir'deki çeyrek final dörtlü grupta oynayacağı bu ilk maçtaki rakibi ise Denizli Merkezefendi Belediyespor.

İki gün önce çeyrek final karşılaşmaları için Eskişehir'e kamp kuran Ünye Gücü FK Kadın Voleybol takımı zorlu turnuva öncesi antrenmanlarını sıkı bir tempoda yaptı. Moral motivasyonu oldukça yüksek olan ve baş antrenörümüz Güngör Yüce nezaretinde çalışmalarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Filenin Sultanları konaklama yaptığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımı kafile başkanı olarak Eskişehir'de bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Voleybol Şube Sorumlusu Murat Cem Bozkurt, bugün oynanacak müsabakaya takım olarak hazır olduklarını ve ilk maçı kazanarak çeyrek finallere iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Antrenörlerin rakipleri iyi analiz ettiklerini ifade eden Bozkurt, ilk hedeflerinin çeyrek final grubundan çıkmak olduğunu ve devamında da Mersin'de düzenlenecek finallerde 1.Lig için savaşacaklarını sözlerine ekledi.

3’ü Bir Arada Şampiyonluk

Bu sene Ünye'ye hem kadın voleybol hem kadın futbol ve hem de Ünye 1957 Spor ile üçü bir arada şampiyonluk hediye etmek istediklerini bunun için de bu üç kategoride zaten iç içe olan iki kulüp yönetiminin tek vücut mücadele ettiklerini söyledi. Bugün başlayacak çeyrek final maçları için kulüp yönetimi voleybol takımına destek olmak üzere Eskişehir'e çıkarma yapacaklar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum