HACIİMAMOĞLU: "TEK YUMRUK OLARAK BU SIKINTILARI AŞACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Gazeteci Ulvi Gündoğdu’nun hazırlayıp sunduğu “KONUŞUYORUM” programında ülke ve dünya gündemi ile ekonomik kriz ve erken seçim konuları hakkında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HACIİMAMOĞLU: "TEK YUMRUK OLARAK BU SIKINTILARI AŞACAĞIZ"
06 Haziran 2022 - 17:55
“Türkiye’nin Ali Menfaatleri Bizim Kırmızı Çizgimizdir”

Programda Türkiye’nin ulusal güvenliğinin öneminden bahseden Genel Merkezlerinin de gündemden düşürmediği  ‘Türkiye’de beka sorunu var mı?” sorularına yanıt veren MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, “Elbette ki beka sorunuyla karşı karşıyayız. Emperyalist güçler, Siyonistler karşısında onların eliyle ve maşalarıyla bize namlular çevrilmişken biz nasıl beka sorununun olmadığını iddia edebiliriz? Türkiye’nin milli çıkarları, vatandaşlarımızın menfaatleri ve Türkiye’nin ali menfaatleri bizim kırmızıçizgimizdir.” dedi.

“Çaresiz Kalmış Vatandaşlarımıza Bir Telefon Kadar Uzaktayım”

Başkan Murtaza Hacıimamoğlu,  parti teşkilatı ile sahalarda aktif olarak vatandaşlarla bir araya gelmelerinin erken seçim çalışmaları olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden beri ekibimizle beraber sürekli sahadayız. Vatandaşlarımızı, esnafımızı, yukarı mahallelerde kalmış büyüklerimizin hal ve hatırlarını soruyoruz, gönüllerine girmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz parti faaliyetlerinin erken seçim olacakmış noktasında değerlendirilmesini doğru olmayacağını ifade etmek istiyorum. Biz aslında görevimizi yapıyoruz. Bizim görevimiz sahada olmak biz bu koltuklara oturmaya gelmedik. Biz vatandaşımız, esnafımız, gencimiz, yaşlımız için onların sıkıntılarını gidermek için bu koltukları işgal edeceğiz. Bizim yegane amacımız vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve o sorunun giderilmesi için çözüm üretebilmek. Hangi vatandaşımız çaresiz kalmışsa 7/24 ben bir telefon kadar uzaklarındayım.” ifadelerini kullandı.

“Bölgemizdeki Sıkıntıları Her Zaman Yerinde İnceledik”

Parti teşkilatıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret eden Başkan Hacıimamoğlu,“Büyükşehir olmamız hasebiyle Büyükşehir’in görev alanı içerisinde olan bir takım sıkıntıları yerinde tespit etmiştik. İncirli Mahallemiz, Yavi köy, Yenikent, Yeşilkent, İnkur’u ekibimizle ziyaret ettiğimizde tespit ettiğimiz sıkıntılar örneğin; Yeşilkent’teki adeta taşıma usulüyle su sıkıntısını gideren hanelerimizi ziyaret ettik. Çakıl taşıyan bentonit maden taşıyan özel firmalara ait kamyonların yolda toz, toprak içerisinde vatandaşları maruz bıraktığı sıkıntıyı yerinde inceledik. Birçok bölgemizde meydana gelen heyelan bölgelerini yerinde incelemiştik. Bunları gerek yazılı gerek görselleştirmek suretiyle bir dosya halinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Beyefendiye ilettik. Sayın Başkanımız kendilerinin yapmış olduğu çalışmalardan kaynaklı süreç takip noktasında bizden bilgi aldılar ve bilgi verdiler. Oradaki çalışmaların biran önce bitirilmesi noktasında direktif verdiler.” diyerek ziyaretleri kapsamında kendilerine aktarılan sorunları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilettiklerini ifade etti.

“Tek Yumruk Olarak Bu Sıkıntıları Aşacağız”

Ekonomik krizlerin küresel boyutta olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Hacıimamoğlu, “Ekonomik krizi sadece Türkiye’de yaşanıyormuş gibi diğer ülkeler refah ve müreffehle hayatlarını idame ettiriyormuş gibi siyasi malzeme yapılmasını ben Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı olarak doğru bulmuyorum ve kabulde etmiyorum. Elbette ki ekonomik bir sıkıntıyla karşı karşıyayız ama temennim o ki geçmiş Zamanlarda da olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak biz Allah’ın izniyle bu sıkıntıları da aşacağız. Devletimiz bu ekonomik krizi bertaraf etmek adına gerek doğalgazda gerek akaryakıtta, elektrikte totalde ÖTV alınmaksızın 165 milyar dolar gibi bir vatandaşımıza desteği oldu. Sosyal devlet olma gereği gücü nispetinde devletimiz vatandaşlarımıza yardımlarını sürdürüyor.” dedi.

“Elbette ki Beka Sorunuyla Karşı Karşıyayız”

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin sürekli gündeme getirdiği ‘Beka Sorunu’ hakkında açıklama yapan Başkan Hacıimamoğlu,“Biz beka sorununu dilimizin döndüğü kadar hem beka sorununun olmadığını iddia eden siyasi partilere hem de Türk milletine Milliyetçi Hareket Partisi olarak anlatmaya çalıştık, anlatıyoruz ve anlatacağız. Elbette ki beka sorunuyla karşı karşıyayız. Mavi vatanda doğalgaz araması yaparken karşılaşmış olduğumuz tehditleri biliyoruz. Amerika dünyanın bir ucundan kalkıp Yunanistan’ın birçok adasını silahlandırdı. Lozan Antlaşmasında silahlandırması yasak olan bölgeleri bile silahlandırdı. Öbür taraftan Suriye ve Irağın kuzeyinde yaşamış olduğumuz sıkıntıları biliyoruz. Tüm bunlar tehdit olarak emperyalist güçler, Siyonistler karşısında onların eliyle ve maşalarıyla bize namlular çevrilmişken biz nasıl beka sorununun olmadığını iddia edebiliriz? 2021 yılında dört defa ekonomik saldırıya maruz kaldı Türkiye dolar, euro ve altın kuru üzerinden.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Artık Bir Gemi Üzerinde Gezen Filika Değildir”

Türkiye’nin Cumhur ittifakından sonra gerek ekonomik gerek siyasi anlamda atağa geçtiğini belirten Başkan Hacıimamoğlu, “Onlar da çok iyi biliyor ki Türkiye milli politikalarını onların güdümünde belirleyen bir ülke değil. Jeopolitik olarak o kadar inanılmaz bir konumdayız ki. İran, Irak, Suriye ve Türkiye’den almak istedikleri birtakım toprak parçalarıyla bir Kürdistan Devleti oluşturmaya çalışılıyor. Biz buna müsaade etmiyoruz etmeyeceğiz. Artık geçmişte olduğu gibi bir geminin üzerinde filika, bir trenin vagonu olarak bizi görmekten vazgeçecekler. Artık Türkiye Cumhur İttifakından sonra güçlü bir Türkiye’dir, bölgesinde lider bir ülkedir ve artık milli politikalarını, milli çıkarlarını kendi kararları doğrultusunda verebilecek güçlü bir ülkedir. Bütün namlular Türkiye’ye çekilmiş şekilde. Bütün İslam coğrafyasının gözü, aklı fikri bu topraklarda. Hiçbir şeyden milli çıkarlarımızdan, topraklar bütünlüğümüzden, sınırlarımızın güvenliğinden taviz vermeyeceğiz ve güneyde oluşturulmaya çalışılan Kürt Devletini kanımızın son damlasına kadar mücadele etmek suretiyle buna da imkân vermeyeceğiz. Türkiye’nin milli çıkarları, vatandaşlarımızın menfaatleri ve Türkiye’nin ali menfaatleri bizim kırmızı çizgimizdir.” diyerek Türkiye’nin bütünlüğünü zedeleyici hiçbir eyleme sessiz kalmayacaklarını ifade etti.

“Seçimler Zamanında ve Vakti Geldiğinde Yapılacak”

Millet ittifakının erken seçim taleplerinin ardından yapılan seçim anket çalışmalarını değerlendiren Av. Murtaza Hacıimamoğlu, “Yandaş anket şirketlerinin kamuoyunun zihnini bulandırmak adına vermiş olduğu verileri biz kabul etmiyoruz. Cumhur ittifakı belirlemiş olduğu rota doğrultusunda emin adımlarla ilerlemekte. Seçime az bir süre kaldı orada vatandaşlarımız iradesini sandığa yansıtacaktır. Cumhur ittifakı milletin vermiş olduğu bir karardır. Milletimizin altına atmış olduğu bir protokoldür. Liderimiz sayın devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemiş olduğu gibi seçimler zamanında ve vakti geldiğinde yapılacak. Erken seçim çığırtkanlığı yapanları sadece kamuoyunun zihnini kurcalamak, bulandırmaktan öte bir şey olmadığını ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“Yok Öyle Bir Dünya”

Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliği için çok sert ifadelere yer veren Başkan Hacıimamoğlu, “Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliğine Türkiye’nin olur vermesine elbette ki Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı olarak bende doğru bulmuyorum. İktidar partisi de Milliyetçi Hareket Partisine vermiş olduğu destekle beraber bu noktada çok güzel bir politika uyguluyorlar. PKK, PYD, YPG ellerinde bunlara finansal noktada yarar sağlayacaksınız, silah, lojistik desteği vereceksiniz, paçavralarını ülkenizde devlet kurumlarının duvarlarına astıracaksınız, ellerini kollarını sallaya sallaya sizin sokaklarınızda gezip Türkiye aleyhine propaganda yapabilecekler sonra bizden olur isteyecekler yok öle bir dünya.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum