İDDİALI BAŞKAN ADAYI KARAMAN, HIZ KESMİYOR!

13 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri öncesi Başkan Adayı Mehmet Karaman, esnaf ziyaretlerine hız verdi.

İDDİALI BAŞKAN ADAYI KARAMAN, HIZ KESMİYOR!
30 Aralık 2021 - 14:42
Oda Başkanlığına Aday olan AS Kuaför İşletmecisi Mehmet Karaman, beraberinde yönetim kurulu ekibiyle Çarşamba günü Ünye’nin semt pazarındaki esnafları ziyaret etti.

Bölgedeki esnafların sorunlarını da yerinde dinleyen Başkan Adayı Mehmet Karaman, Başkan olacağı takdirde bu sıkıntıların çözümünü gerçekleştireceklerinin de sözünü verdi.

Göreve gelmeleriyle birlikte köklü değişimler gerçekleştireceklerini ifade eden ODA Başkan Adayı Mehmet Karaman, kadınların da yönetimde yer alacağına dikkat çekti.

Hiçbir sorumluluğu almaktan kaçınmayacaklarını belirten Karaman, “Esnafımızın bize destek vermesini temenni ediyoruz. Başkanlık yolculuğumuzun güzel ve verimli geçeceğinin sözünü verdik. Ziyaretlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuşarak seçim gününe kadar ziyaretlerinin devam edeceğini açıkladı.

“Yönetim Olarak Esnafımızın Üzerinden Desteğimizi, Hizmetimizi Esirgemeyeceğiz”

Yaptığı konuşmada, Oda üyesi esnafların artık yenilik beklediğini belirten Mehmet Karaman, ”Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Esnafımızla yaptığımız her görüşmede yenilik istediklerini belirten sözler duyuyoruz. Biz her zaman esnafımızın yanında olarak, bütün sorunları çözüme kavuşturacağız. Seçim çalışmalarımız çok güzel gidiyor birçok esnafımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz bu da bizi çok memnun ediyor. Birlik ve beraberlik içinde yapılmayan tüm hizmetleri esnafımıza sunacağız. Yönetim olarak esnafımızın üzerinden desteğimizi, hizmetimizi esirgemeyeceğiz.” diyerek seçim çalışmasında iddialı olduğunu bir kez daha belirtti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum