İKİZCE İLKOKULU'NDAN ÖRNEK ETKİNLİK

İkizce İlkokulu’nun okul öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Sinema Günleri’ öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni topluyor.

İKİZCE İLKOKULU'NDAN ÖRNEK ETKİNLİK
09 Ocak 2023 - 20:09
İkizce İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Kılıç’ın organizasyonunda gerçekleşen ‘Sinema Günleri’nde  okul öğrencileri ve velileri sinema keyfini doyasıya yaşıyor.

İlçede yaşayan öğrencilerin sinema imkanı olmadığı için geliştirilen etkinlikte İkizce İlkokulu öğretmenlerinden oluşan seçim ve denetim komisyonu o ay içinde belirlediği en başarılı, en aktif ve en temiz sınıfı ‘Ayın Sınıfı’ olarak belirleyip sinemayla buluşturuyor.

‘Ayın Sınıfı’ olarak seçilen sınıf öğrencilerine Okul yönetimi tarafından ücretsiz sinema bileti verilirken, yine okul yönetimince belirlenen filmler her ayın son Salı günü okulun mini sinema tipi konferans salonunda öğrenci ve velileriyle buluyor.

Aynı zamanda öğrenci başarısı ve motivasyonunu artırma düşüncesiyle hayata geçirilen ‘İkizce İlkokulu Sinema Günleri’ etkinliği, okul, aile, toplum ve sosyal sorumluluk konulu seminerlerle de desteklenerek öğrenci ve velilerin kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor.

2022 Kasım Ayı’nda ilk seansı gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Ali Can Yıldız, Belediye Başkan Vekili Tülay Aktaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş katıldı. Yine Aralık Ayı’nda gerçekleştirilen 2. Seansa da İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ve İlçe Emniyet Müdürlüğü polis memurlarında Selma Öksüzoğlu katıldı. 2.seansa katılan Polis Memuru Selma Öksüzoğlu, seans sonunda öğrenci velisi olan kadınlara ‘KADES’ bilgilendirmesinde bulundu.

Etkinliğin ilk seansında okulun 4/A ve B sınıfları ile 2. seansında da 1 / B Sınıfı öğrencileri sinemayla buluştu.

Etkinlikle ilgili gazetemize açıklama yapan Okul Müdürü Halil İbrahim Kılıç, “4 aydır okulda görev yapıyorum. Etkinliğin fikir aşaması Ünye’de görevliyken oluşmuştu. Etkinliğimize katılarak destek olan başta İlçe Kaymakamımız Ali Can Yıldız, Belediye Başkanımız Osman Kaygı ve Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Güneş olmak üzere, tüm öğretmen ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Cebrayıl Otuziki
    1 yıl önce
    Halil İbrahim Kılıç hocam, size daha böyük başarılar dilyoram.