Reklam
Reklam

İLÇE BAŞKANI ARGAN'DAN MİTİNGE DAVET

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, 30 Temmuz’da yapılacak ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge herkesi davet etti.

İLÇE BAŞKANI ARGAN'DAN MİTİNGE DAVET
28 Temmuz 2022 - 15:19 - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 - 16:04
30 Temmuz 2022 Cumartesi günü Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti kapsamında AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan bir mesaj yayımladı.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, yayımladığı mesajda: “Milletimize hizmet şiarımızdan bir an olsun vaz geçmeden gece gündüz çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerimi 30 Temmuz Cumartesi günü fındık fiyatının açıklanacağı Ordu Cumhuriyet meydanında Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenecek olan mitinge davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kıymetli hemşehrilerimin büyük bir özlem ve coşkuyla karşılayacağına olan güven ve inancımızın tam olduğunu belirtmek ister, Saat 16:00 Cumartesi günü Ordu miting alanına tüm halkımızı Dünya Liderimizi karşılamaya davet ediyorum.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum