İLÇE BAŞKANI ÖZDEMİR: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Delican Özdemir, İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili kınama açıklamasında bulundu.

İLÇE BAŞKANI ÖZDEMİR: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"
14 Kasım 2022 - 15:37
Memleket Partisi İlçe Başkanı Özdemir açıklamasında, “İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve 81 yurttaşımızın yaralandığı, 6 yurttaşımızın da maalesef hayatını kaybettiği menfur terör saldırısını kınıyor, saldırıda yaşamını yitiren 6 yurttaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” diyerek saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet ve yaralılara da şifa diledi.

“Açık Kapı Politikasına Son Verilmelidir”

Parti olarak, terörün her türlüsüne karşı olduklarını vurgulayan Başkan Özdemir, “Biz Memleket Partisi olarak, terörün ve şiddetin her türlüsüne, nereden ve kimden gelirse gelsin sonuna kadar karşıyız. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin de her zaman söylediği gibi; ülkemizin bekası ve insanlarımızın can güvenliğinin tesisi için derhal ‘açık kapı’ politikasına son verilip, sınırlarımız kapatılmalıdır.” sözleriyle çözüm önerisi sundu.

İlçe Başkanı Özdemir’in açıklamasının devamı şöyle;

“Failler En Ağır Cezaya Çarptırılmalıdır”

“İnsanımızın can güvenliğini sağlamak yerine, patlama haberine aceleyle yayın yasağı getiren ve interneti yavaşlatmak gibi lüzumsuz şeyler çözüm olamaz. Çözüm; sınırlarımızdaki denetimsiz giriş-çıkışlara derhal son vermektir.

Bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin tekrar benzer saldırı ve acıları yaşamamasını temenni ediyor, saldırının fail veya faillerinin bir an önce hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılmalarını diliyorum.
Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun.“

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum