"İYİ" İLÇE BAŞKANLARI ÜNYE'DE BULUŞTU

Ordu ilindeki İYİ Parti’nin tüm İlçe Başkanları, Ünye İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.

"İYİ" İLÇE BAŞKANLARI ÜNYE'DE BULUŞTU
21 Mayıs 2022 - 13:26
Yunus Emre Cafe Aile Çay Bahçesi’nde İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı kahvaltı programına İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve yardımcıları, Ünye İlçe Teşkilatı yöneticileri ve eski İlçe Başkanları katıldı.

21 Mayıs Cumartesi günü Ünye’de düzenlenen kahvaltı programı ile İYİ Parti’nin Ordu İli genelindeki Teşkilatları aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Çuhacı;“Çok Mesafe Kaydettik”

Programda açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, “Partimizin kuruluşunun 4. yılı içerisindeyiz. Milliyetçiyiz, kalkınmacıyız, demokratız ve çok mesafe kaydettik. Amacımız iktidar olmak ve İnşallah iktidar yemeklerinde buluşuruz. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şentürk; “Türkiye’yi Cehalet Grubu Yönetiyor”

Programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi bir yıl içerisinde Türkiye’deki ekonomik, siyasi, adalet, hukuk insana dair her anlamda kötü gidişi durdurma zamanı yaklaştı diye düşünüyoruz. Türkiye’yi cehalet grubu yönetiyor. Mevcut iktidar yönetimi, gücü kaybetmemek adına her an her durumda bir seçim yapma arzusu olduğunu biliyoruz. Hep diyoruz sandık biran önce halkın önüne konulsun halkın hakemliğine başvuralım Türkiye’deki kara bulutlar dağılsın.  Bu iktidar seçimi 2023 yılına bırakırsa Türkiye’deki yoksulluk derinleşerek devam edecektir. Bu ülkeyi zor günler bekliyor. İktidar Türkiye’yi kaybetmem adına karşılıksız para basarak, EYT problemini çözdüm, KYK problemini, 3600 ek gösterge problemlerini çözdüm diyerek kısa süreli suni gündem yaratarak ekimde seçime gitme niyeti kuvvetle muhtemel. Her gün yoksullaşıyoruz. Ülkede iradeyi ve yönetimi elde tutmak adına kasım ayında şeçim olma ihtimali var Olsun biz yarında, öbür günde seçim olsa sandıklarımıza sahip çıkacağız. Vatandaşımızla bütünleşerek iktidara doğru yürüyeceğiz. Millete yapılan bu zulüm, milleti görmemezlikten gelmenin bu ülkeye bir faydası yok. Halk fakir, gençlerimiz işsiz, çiftçiliği, sanayiciyi, esnafı, işadamını bitirdiler. Halkımız umutsuz, halkımız karamsar.” ifadeleriyle iktidar partisine eleştirilerde bulundu.

“Zafer Mutlaka İYİ Parti’nin Olacaktır”

Amaçlarının Türkiye’yi şaha kaldırmak olduğunu söyleyen İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Biz İYİ Partiyi Türkiye’yi kaosa sürüklenen, yoksulluğa sürüklenen, dünya medeniyetleri karşısında itibarını, konumu, gücü kaybeden bir ülkeyi Cumhuriyetin kurucu değerleriyle birlikte tekrar şaha kaldırmak için kurduk. Zafer mutlaka İYİ Parti’nin olacaktır. Yolumuz doğru, niyetimiz halisane, sevdamız ülke ve millet, sevdamız bayrak, sevdamız ezan.” diye konuştu.

“Biz Irkçı Değiliz”

Konuşmasında Türkiye’nin hali hazırda yürüttüğü göçmen politikasının yanlışlığına da değinen Şentürk, “Bu ülkenin yarına dair güvenlik problemleri var. Başında göçmen problemi var.  Biz bu göçmen problemini ensar mantığı ile iyilik ve yardımseverlik mantığıyla geçiştirmemiz mümkün değildir. Vatan evlatları aç, yoksul iş bulamıyorken bu insanlara milletin vergisinden toplanan paralarla günlerini gün etmek adına geçimlerini temin ediyoruz. Biz ırkçı değiliz. Memleketi yönetenlere, iktidar sahiplerine sesleniyorum bu susmakla olmaz bu ülke için bir tehdittir.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programı sonrası tüm ilçe başkanları ve il yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programın ardından İl Başkanı Ekrem Şentürk beraberindekilerle birlikte Ünye’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum