İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI GENÇ'TEN ANLAMLI ZİYARET

İYİ Parti’nin 22 Ocak’ta yapılacak olan olağan Ordu İl Kongresinde İl Başkan Adayı olacağı bilinen Maden Mühendisi Melikşah Murat Genç, Nesnel Medya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI GENÇ'TEN ANLAMLI ZİYARET
05 Ocak 2023 - 18:05 - Güncelleme: 06 Ocak 2023 - 06:30
Cuma günü İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı binasında Adaylık açıklamasını yapacak olan Genç, açıklama öncesi ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Bu kapsamda İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Melikşah Murat Genç, burada parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan M. Murat Genç, yol arkadaşlarıyla birlikte zorlu bir göreve talip olduklarını belirtti.

Türkiye’nin sancılı bir atmosfer içinde bulunduğunu kaydeden Genç, ortak karar ve istişarelerle tüm zorlukların üstesinden geleceklerini ve Ordu’da partilerinin birinci parti yapacaklarını söyledi.
Parti ziyaretinin ardından Nesnel Medya’ya da nezaket ziyareti gerçekleştiren Genç’i Nesnel Medya Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu karşıladı. Ekip arkadaşlarıyla birlikte medya kuruluşumuzu ziyaret eden Genç, gerçekleştirmiş olduğu İYİ Parti İlçe Başkanlığı ziyaretiyle ilgili olarak da “Yol arkadaşlarımın desteklerine talip oldum, desteklerini istedim. Ateşten gömlek olan bu zorlu görevin üstesinden geleceğimizi beyan ettim. Partimizi en üst seviyeye çıkaracağımıza inancım tamdır. İnşallah birlikte başaracağız.” dedi.

Göreve seçilmeleri durumunda Ordu’nun tüm ilçelerinde çalışacaklarını da belirten İl Başkan Adayı Genç, “Ünye bizim için gerçekten de önemli bir ilçe. Ordu’nun en büyük ikinci ilçesi olmasının dışında burada da güzel bir parti teşkilatımız var. Göreve geldiğimiz takdirde Ünye’ye de ağırlık vereceğiz. Teşkilatımızla birlikte güzel işler çıkaracağız.” dedi.

Genel Koordinatörümüz Ulvi Gündoğdu da 6 Aralık Cuma günü saat 14.00’te İYİ Parti İl Başkanlığı’nda adaylık açıklaması yapacak olan Melikşah Murat Genç’e ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, başarılar diledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum