Reklam
Reklam

İYİ PARTİ ÜNYE'DE 4. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nın partinin 4. kuruluş yıldönümü için düzenlediği kahvaltı programına katılım yoğun oldu.

İYİ PARTİ ÜNYE'DE 4. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
31 Ekim 2021 - 14:03
Pazar günü Ünye şehir merkezinde bulunan Yunus Emre Restoran ve Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen programda İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı mensuplarının yanı sıra İl Başkanı Ekrem Şentürk ve İl yöneticileri ile ve çevre ilçelerin başkanları katıldı.

İYİ Parti’nin Ünye eski ilçe başkanlarının da katıldığı programda kısa bir süre önce Parti Lideri Meral Akşener tarafından düzenlenen törenle parti saflarına katılan Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu da protokol masasındaki yerini aldı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, “Cumhuriyetimizin 98. Yılı kutlu olsun. Artık büyüdük, çoğaldık. Bu vatan toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca sıra dağlar gibi kendini tarihe verenlerindir. Tarih yaşatmaktır. Biz iyiler 25 Ekim 2017’de tarihe adımızı yazdık. 4 yılı bitirdik. Yeni yaşımız kutlu olsun. Başardığımız nice güzel yılla diliyorum. Bizi önce görmezden geldiler, buradayız dedik. Bizi yok saymaya kalktılar varız dedik. Cesurlar, iyiler hiçbir zaman vazgeçmeyecek bunu herkes böyle bilsin.” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Çuhacı’nın ardından konuşan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “İsmimizde İYİ olduğu gibi niyetimiz de iyi. Maksadımız karanlığa gömülmüş bu ülkeyi karanlıktan çekip çıkarmaktır. Sizler ve bizler hep birlikte bu ülkenin geleceğini inşa etmek adına 4 yıl önce yollara çıktık. Bize ne demedik laf bırakmadılar. Ama biz kararlı idik. Onlar bunu bilmiyorlardı ve ne yazık ki bizi yok saymak istediler. Sizden gücü aldılar, sizden kudreti aldılar ama kime hizmet ettiler; yandaşlarına hizmet ettiler. Bu ülkeye ihanet içinde olanlara hizmet ettiler. Bu ülkenin kurucu değerlerini yok saydılar.” diyerek tepki gösterdi.

Önümüzdeki seçimlerde ülke genelinde iktidar olacaklarını söyleyerek konuşmasına devam eden İl Başkanı Ekrem Şentürk, “İnanın önümüzdeki günlerde ilk seçimlerde iktidara geliyoruz bunu bilin. Bu ülkeye hizmet etme sevdamızdan başka bir sevdamız yoktur. Biz milletimizi seviyoruz, bu ülkeyi seviyoruz. En kısa sürede bu ülkeyi sağlanmış olduğu bataklıktan çekip alacağız. Bu ülkede yoksulluğun önüne geçeceğiz. Çocuklarımız bizim iktidarımızda yatağa aç girmeyecek. Dürüst, ilkeli, güçlü, kararlı bir liderimiz var ve biz hep birlikte bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız. Liyakatli, donanımlı kadrolarımızla geliyoruz. Halkımızın yüzünü düşürmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti’nin 4. kuruluş yıldönümünün kutlandığı programın bitiminde PTT’de Ordu Baş Müdürlüğü yapmış olan Fahri Üçok’a da İl Başkanı Ekrem Şentürk tarafından rozeti takıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum