Reklam
Reklam

KIZILAY HAFTASI İÇİN ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Ünye Kızılay Kadın Kolları Kızılay Haftası sebebi ile Kızılay’ı küçüklere tanıtmak ve onları geleceğin iyilik yapan nesilleri olmaya teşvik etmek için Şeker Kreşini ziyaret etti.

KIZILAY HAFTASI İÇİN ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR
03 Kasım 2021 - 16:24
Ziyarette Konuşan Şeker Kreşi Müdürü Şeker Kılıç, “Kızılay Kadın Kolları olarak Kızılay haftası sebebi ile okulumuzu ziyarette bulundunuz. Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zeynep hocamıza teşekkür ediyorum. Kızılay’ın ülkemizdeki ve dünyadaki önemi ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdiniz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımız da biz de çok mutlu olduk” dedi.
“Geleceğin İyilik Yapan Nesilleri”
Küçüklerimizi Kızılay’ı tanıtmak isteyen Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yıldırım Gürel, “Bizi misafir ettikleri için Şeker hocama çok teşekkür ediyorum. Bir haftadır Kızılay haftası sebebi ile bir sürü etkinlik gerçekleştirdik. Buraya da geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklara Kızılay’ı onları çok sıkmadan tanıtmak için geldik. Onlara hitap ederek eğlenceli bir şekilde oyunlar oynayarak balon, bileklik gibi şeyler dağıtarak etkinliğimizi tamamladık. İnşallah onlar da geleceğin iyilik yapan nesilleri olarak devam ederler” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum