Reklam
Reklam

KÜTÜPHANEDE HAYAT VAR

Ünye’de 58. Kütüphane Haftası, Ünye Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programla kutlandı.

KÜTÜPHANEDE HAYAT VAR
29 Mart 2022 - 16:47 - Güncelleme: 29 Mart 2022 - 16:52
Ünye Kaymakamı Ayhan Işık 58. Kütüphane Haftası münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mart ayının son Pazartesi günü başlayan ve bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle tüm yurtta “Kütüphane Haftası”  olarak kutlanan programa Ünye İlçe Kaymakamı Ayhan Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Kocaoğlu ve Velilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Ünye İlçe Kaymakamı Ayhan Işık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz kütüphaneden en çok kitap okuyan kişilere hediye taktim etti.

58. Kütüphane Haftası dolayısıyla Ünye Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Kocaoğlu programda şu ifadelere yer verdi, “2022 yılı 58. Kütüphane Haftasının teması “Kütüphane Hayat Var “  olarak belirlenmiştir. Bu tema bizim için çok büyük anlamlar içermektedir. Kütüphane afişlerimizde kullandığımız bir sloganımız vardır: Okumak gelişmektir, değişmektir, değiştirmektir, özgürlüktür ve hayatı anlamlı yaşamaktır. Seçtiğimiz kitaplar bizim eksik gördüğümüz veya bilmemiz gerekliliğine inandığımız konuları kapsar. Okuduğumuz kitaplar aynı zamanda hayata bakışımızı, bilgi ve kültürel seviyemizi sosyal hayatta bulunduğumuz rol modeli belirler. Kütüphanelerimiz hayatın her alanına, her yaş grubunun istek ve beklentilerine yönelik hizmet ürettiği içinde Kütüphanelerde hayat vardır. Boş zamanları kaliteli etkinliklerle geçirmek, sosyal ve kültürel etkinlikler ile geçirmek, sosyal ve kültürel programlara katılmak, el becerileri kurslarına dahil olmak ve kaliteli zaman geçirmek isteyenler için de Kütüphane Hayat Var diyorum.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum