MEMLEKET PARTİSİ LİDERİ İNCE, SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Partisinin İl Başkanlığı binasının açılışını yapmak üzere Ordu’ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ünye Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

MEMLEKET PARTİSİ LİDERİ İNCE, SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU
30 Ekim 2021 - 15:12
Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Özdemir’in organize ettiği Ünye Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yoğun ilgi ile karşılandı.

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere ve Fatsa İlçe Başkanı Aydın Ballı’nın da hazır bulunduğu ziyaret programına partinin Tokat İl Başkanı Dursun Bayram da katıldı.

Ziyaret programında Sanayi Sitesi ve Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan da İnce’ye “hoş geldiniz” diyerek sanayi sitesi hakkında bilgi verdi.

Memleket Partililerin de yoğun katılım sağladığı programda Genel Başkan Muharrem İnce, tek tek esnafları ziyaret ederek hal hatır sordu.

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekinen Genel Başkan İnce, Çatalpınar Mahallesi’nde altın arama faaliyetleriyle ilgili de yakından ilgileneceğini söyledi.
Ünye’de kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnun kaldığını söyleyen İnce, daha sonra hareket ettiği Fatsa’da İlçe Başkanlığı binasının, Altınordu’da da İl Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Genel Başkan İnce, partisinin Ordu İl Başkanlığı binasının açılışından sonra Altınordu esnafını ziyaret etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum