MİLLETVEKİLİ ENGİNYURT: "İLK SEÇİMDE MİLLET BUNLARI SANDIĞA GÖMECEK"

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve parti yöneticileri Salı günü Nesnel Medya Ajans'a (Okuyorum Gazetesi-Nesnel TV) ziyaret gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ ENGİNYURT: "İLK SEÇİMDE MİLLET BUNLARI SANDIĞA GÖMECEK"
01 Şubat 2022 - 18:33
Demokrat Parti Ordu İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan’ın da eşlik ettiği ziyarette Nesnel Medya Ajans Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu’ya demeç veren DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt “Sanal bir mutluluk yaşıyorlar. İlk seçimde görecekler ki bu millet bunları sandığa gömecek.  Seçim hemen olmalı bize göre.” ifadeleriyle erken seçim sinyallerini verirken, ekonomik kriz üzerinden iktidar partisine yüklendi.

“Hükümet Bizim Söylediklerimizden Belki Ders Alır”

Türkiye’deki ekonomik krizin her kesimi derinden etkilediğini ifade eden DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt “Ünye ziyaretimiz esnasında Ulvi kardeşimizi ziyaret edelim dedik. Ulvi kardeşimiz babasından bize hatıradır, değeri vardır. Türkiye zor günlerden geçiyor. Ülke ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşıyor. Çiftçimiz, esnafımız büyük bir mağduriyet yaşıyor. Son doğalgaz, elektrik zamları ve akaryakıta gelen zamlarla sanayicimizden başlamak üzere ev hanımına varıncaya kadar bütün insanımız büyük bir ekonomik kayıp içerisinde. Böylesi bir ortamda Demokrat Parti olarak hükümete hem eleştirilerimizi dile getirmek hem de hükümet bizim söylediklerimizden belki ders alır belki fikir alırda doğru yolu bulur düşüncesiyle Türkiye’yi karış karış geziyoruz. “ diyerek ülke gündeminde olan elektrik, doğalgaz ve akaryakıt zamlarına değindi.

“Esnafımızı Ziyaret Ettik, Siftah Bile Etmeyen Esnafımız Var”

Milletvekili Enginyurt, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşın zor durumda olduğunu gördüğünü ifade ederken Cumhurbaşkanı’na seslenerek, “Ordu bizim için hakikaten bir sevda. Bu sevdayı da Yüreğimizde sürekli hissetmemiz sebebiyle bugün Ünye İlçemizde ziyaretlerde bulunduk. Esnafımızı ziyaret ettik, gördük ki şu saate kadar siftah bile etmeyen esnafımız var. Elektrik parasından dert yanan esnafımız var. Bir bakırcıya uğradık ‘akşama kadar hiçbir şey yakmadığım halde 480 Lira elektrik faturası geldi ben bunu nasıl öderim’ diyor.  Bir ev hanımıyla karşılaştık, ‘75metrekare evime 420 Lira geldi ben bunu nasıl ödeyeceğim’ diyor. Dolayısıyla toplumda ekonomik anlamda büyük bir infial ve bu infialin karşısında bizim iktidara önerilerimiz var. Bugün buradan sizlerin aracılığıyla bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Doğalgaz zammını, elektrik zammını ve akaryakıt zammını derhal geri çekiniz çünkü insanlar artık intihar etme noktasına geldiler. İnsanlar bunun ötesinde ekonomik anlamda intihar edenler var. Sokakta işsiz milyonlarca gencimiz var. Hayalleri yıkılmış, dünyaları kararmış şekilde.”  diyerek tüm zamların geri alınması gerektiğini ifade etti.

“Sanal Bir Mutluluk Yaşıyorlar. İlk Seçimde Görecekler ki Bu Millet Bunları Sandığa Gömecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon mitinginde 10 yaşındaki çocuğun Ana muhalefet partisi Genel Başkanına ‘hain’ demesine değinen Enginyurt, “Bütün bunların karşısında iktidarın miting kürsülerine çıkıp da ‘millet mutlu, millet beni seviyor!’ diyerek 10 yaşındaki çocuğa iktidarın Ana muhalefet Başkanına ‘hain’ diyerek hakaret ederek mutlu olması ona bir mutluluk kazandırmaz.  Sanal bir mutluluk yaşıyorlar. İlk seçimde görecekler ki bu millet bunları sandığa gömecek.  Seçim hemen olmalı bize göre.” ifadelerine yer vererek erken seçim sinyalleri verdi.

Kuruluşumuz Genel Koordinatörü Ulvi Gündoğdu  ziyaretlerinden dolayı Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Parti yönetimine teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum