MUHTAR ATİK'İN YOL TEPKİSİ!

Ünye’nin en aktif muhtarlarından olan ve gösterdiği çaba ile mahallesine Doğalgaz, Aile Sağlığı Merkezi ve Kırmızı Dolmuş Hattı güzergahı gibi önemli hizmetlerin gelmesine vesile olan Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ömer Atik, mahallesinde bulunan Bağbaşı ve Cami Sokakla ilgili yetkililer tarafından kendisine verilen sözün tutulmadığını belirterek tepki gösterdi.

MUHTAR ATİK'İN YOL TEPKİSİ!
30 Ocak 2023 - 19:59 - Güncelleme: 30 Ocak 2023 - 20:05
“Bir Yıldır Bekliyoruz”

Mahallesinde bulunan iki sokakla ilgili 3 yıl önce ilk olarak talepte bulunduğunu ve en son bir yıldır da taleplerinin geçiştirildiğini söyleyen Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ömer Atik, “Bundan 3 yıl önce Hamidiye Mahallemizde Ordu Büyükşehir Belediyemize ait olan Bağbaşı ve Cami Sokak’ın asfalt yapılması için talepte bulundum fakat bir yıldır altyapılar yapıldı ama bir türlü bu iki sokağımıza sıra gelmedi. Hamidiye Mahallemiz Şeyh Yunus Türbesi’ne giden bir güzergah, Hamidiye Mahallesi kültür yolu. Bu yollarımız devamlı işler vaziyette olan yollarımız. Bu yollarımız, sokaklarımız çok berbat durumda.” dedi.

“İsyan Noktasına Geldik”

Sık sık mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaştığını belirten Muhtar Ömer Atik artık isyan  etme noktasına geldiğini söyleyerek, “Mahalle sakinlerimiz de beni her gördüklerinde serzenişte bulunuyorlar. ‘Muhtarım ben ne rezillik Ünye Belediyesi yollarımızı yaptı ama Ordu Büyükşehir neden yapmıyor?’ diye tepki gösteriyorlar. Kendileriyle temas kurduğumda söz verdiler, adliye yolundan sonra geleceğiz dediler fakat gelmediler başka bir köyün asfaltını yapmaya gittiler. Ben de mahalleliler de isyan noktasına geldik. Bir an önce yollarımızın yapılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum