"NEREDE DARDA KALMIŞ VATANDAŞIMIZ VARSA BİZLER ORADA OLACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile heyelan bölgesi Yavi köyü,  Paskara Mahallesine gitti.

"NEREDE DARDA KALMIŞ VATANDAŞIMIZ VARSA BİZLER ORADA OLACAĞIZ"
27 Mayıs 2022 - 13:12 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 13:15
MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, İnkur’un heyelan riski altında bulunan Yavi Mahallesi Paskara Mevkiini ziyaret ederek, meydana gelen kayma ve çökmeleri yerinde inceledi. Gerekli tedbirlerin alınması için yetkililere çağrıda bulunan Başkan Av. Murtaza Hacıimamoğlu, "Derdimiz vatandaşı mağdur edebilecek bu sıkıntı daha da büyümeden çözüm üretebilmek. El birliğiyle İnşallah bu sorunu çözeceğiz" dedi.

İnkur Mahallesi İncirli mevkiinde mart ayında yoğun yağan karların erimesiyle birlikte bölgede toprak kaymaları, çökme ve çatlakların oluşması nedeniyle birçok ev tahliye edilmişti.

“Nerede Darda Kalmış Vatandaşımız Varsa MHP Orada Olacaktır”

Heyelan bölgesinde incelemede bulunan Başkan Hacıimamoğlu,“Yoğun kar yağışının sebebiyet verdiği sıkıntıları, yöremizde devam eden süreçte yaşadık ve gördük. Bildiğiniz gibi vatandaşlarımızın yasadığı her sıkıntıda olduğu gibi heyelan afetinde de yanlarında olmaya ve sıkıntılarını gidermeye gayret gösterdik. Geçmiş günlerde heyelanın boy gösterdiği Yeni Köy, Armutlu, İncirli Mahallelerimizde de vatandaşlarımızın yanında olmuştuk. Bugün de Yavi Mahallesi Paskara Mevkiinde oluşan heyelan sebebi ile vatandaşlarımıza hem geçmiş olsun dileklerimiz iletmek hem de sıkıntıyı yerinde inceleyip sorunun giderilmesi için yetkililere iletmek maksadıyla afetin oluştuğu bölgeye geldik. Nerede darda kalmış sıkıntıda kalmış bir vatandaşımız varsa MHP Ünye İlçe teşkilatının anında orada olacağının bilinmesi tek arzumuzdur.” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum