Reklam
Reklam

ÖĞRETMENLERDEN TÜRKÜLERE, TÜRKÜLERDEN GÖNÜLE  

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği konseriyle muhteşem bir geceye imza attı.

ÖĞRETMENLERDEN TÜRKÜLERE, TÜRKÜLERDEN GÖNÜLE  
03 Haziran 2022 - 10:26
Ünye Kaymakamlığı öncülüğünde Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Ünye Halk Eğitimi Müdürü Mustafa Erdoğan'ın destekleriyle oluşturulan “Öğretmenin Nefesi, Türkülerin Sesi” korosu unutulmaz anlar yaşattı.

1 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’da Adnan Menderes MTAL Salonunda gerçekleştirilen konserde birbirinden değerli eserler seslendirildi.

Programın sonunda gerçekleştirilen konserin gönüllere dokunduğunu ifade eden protokol üyeleri öğretmenlerden oluşan koroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.

Tokgöz, “Kocaman Bir Aile Olmuşuz”

Program sonrası konuşma yapan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Gerçekten Her bir türküleriyle yüreklerimize dokundular. Yeri geldi sevindirdiler yeri geldi hüzünlendirdiler. Ekibi izlerken karşıdan gördüğümüzde sürekli güler yüzlüler. Mutluyuz, huzurluyuz Recai şefimizin dediği gibi hepimiz kocaman bir aile olmuşuz. İyi ki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum. Yürekten başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Erdoğan, “Hepinizi Yürekten Tebrik Ediyorum”

Ünye Halk Eğitimi Müdürü Mustafa Erdoğan ise konuşmasında, “Halk Eğitim bünyemizde yer alan, böylesine güzel bir çalışma ortaya çıkaran hocalarıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Verilen emeklerin karşılığını almaktan son derece mutluyum. Böylesine keyifli bir anı bize yaşattığınız için sizleri yürekten tebrik ediyorum. Bu süreçte bize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür Tokgöz’e çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Müzik Öğretmeni Şef Recai Mercan ise ekibiyle kocaman bir aile olduklarını konserlerin devamının geleceğini belirten ifadelere yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum