ORDU ÇEVRE DERNEĞİ YEMEK ETKİNLİĞİNDE PLAKET VERECEK

Ordu Çevre Derneği (ORÇEV), üyeleri ve STK temsilcileriyle dayanışmayı büyütmek amacıyla yemek düzenliyor. Yemekte en çok çevre-ekoloji haberi yapan gazetelere plaket töreni de yapılacak.

ORDU ÇEVRE DERNEĞİ YEMEK ETKİNLİĞİNDE PLAKET VERECEK
08 Haziran 2022 - 12:38 - Güncelleme: 08 Haziran 2022 - 12:39
ORÇEV Yönetim Kurulu olarak yapılan açıklamada şöyle: “Ordu Çevre Derneği olarak üyelerimizle STK arasında birlik ve dayanışmayı büyütmek amacıyla dayanışma yemeği düzenliyoruz. Ekolojik yıkıma karşı verdiğimiz mücadelelerden kesitlerin de yer alacağı sunumumuz olacak. Yaşadığımız yerler bizlere emanettir. Gelecek nesillerin sağlıklı ortamda ekolojik dengenin olduğu şartlarda yaşama hakkını korumak zorundayız. Börtü böceğin yaşam hakkı var. Bu anlayışla hareket ederek geleceğimize sahip çıkıyoruz.”

“Plaket Verilecek”

 “Doğamıza, yaşam alanlarımıza sahip çıkma mücadelemizde yanımızda olanlarla dayanışma içinde olurken eğlenmek de hakkımız. Dinlenmemizi de sağlayacak olan etkinliğimiz, mücadele azmimizi de büyütecek. Dostlarla birlikteliği büyüteceğiz. Mücadelemizde bizlerin sesi olan yazılı basın içinden en çok ve sürekli ekoloji-çevre haberleriyle kamuoyu oluşturmak için çaba içinde olan gazetelerimize plaket vereceğiz. 14 Mayıs 2022 tarihinde yaptığımız Olağan Genel Kurul kararı ile “ekoloji mücadelesine katkısı olarak plaket verme” kararı çıktı. Yönetim olarak bu kararı uygulamaya başladık. Plaket vermemiz burada bitmeyecek. Genel Kurul kararıyla üç yıl boyunca çeşitli içerikte plaket vermeyi sürdüreceğiz.”

“Etkinlik Cumartesi Günü”

 “Yemek ve plaket etkinliğimiz, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de TESK Otel’de başlayacak. Ekoloji duyarlılığı olan herkesi aramızda görmek istiyoruz.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum