ORDULU YAZAR EROL ARSLANTÜRK'ÜN KİTABI 3. BASKISINI YAPTI

2014 yılında Cinius Yayınları'ndan kişisel gelişim alanında ‘Doğruluk Formülü’ adlı kitabı yayımlanan ve kitabıyla İngiliz kültür, sanat dergisi Book Culture Art Time's tarafından ‘Altın Kalem’ ödülüne layık görülen Ordulu Yazar Erol Arslantürk’ün kitabının 3. Baskısı gerçekleşti. Kitabın gelirleri ise kimsesiz çocuklara ve Mehmetçik Vakfı'na gidecek.

ORDULU YAZAR EROL ARSLANTÜRK'ÜN KİTABI 3. BASKISINI YAPTI
09 Mayıs 2023 - 16:11 - Güncelleme: 09 Mayıs 2023 - 17:25
Aslen Ordu’nun Altınordu İlçesi Bayadı Mahallesi’nden Dursun Arslantürk’ün oğlu ve Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Hemşiresi Sosyolog Ayçin Arslantürk’ün ağabeyi olan Yazar Dursun Arslantürk, kişisel gelişim alanında yayımladığı ‘Doğruluk Formülü’ adlı kitabının 3. baskısını gerçekleştirdi.

Adalet Bakanlığı’nda uzlaştırmacı olarak görev yapan başarılı Yazar Erol Arslantürk’ün içinde felsefi öğeleri de barındıran ‘Doğruluk Formülü” kitabının arka kapağında “Doğru birdir. Yanlış sonsuzdur. Yanlışın sonu gelmez.- Bitirmeye ömür yetmez. Kendin olamazsan başkası veya hiç bir şey olursun. Düştüğün yerde sana ait olanı bulursan daha yükseklere çıkarsın. Ben'i kendin kabul ettiğinde kötülüğün kölesi olursun. Öz'ünü kendin kabul ettiğinde kâinatın efendisi olursun.Güneşin dünyamızı aydınlattığı gibi öz'ün ışığı da yolumuzu aydınlatacaktır.” ifadeleri yer alıyor.

Kitapseverler ‘Doğruluk Formülü” kitabını internet üzerinden Hepsi Burada, Cinius ve D&R gibi satış portallarından temin edebilirler. Kitabın satış gelirleri ise kimsesiz çocuklar ve Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum