Reklam
Reklam

ÖZNUR YILMAZ YARI FİNALDE!

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı programı kapsamında 2021-2022 Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakaları 6-9 Nisan tarihleri arasında Erzurum’da yapıldı.

ÖZNUR YILMAZ YARI FİNALDE!
11 Nisan 2022 - 13:06 - Güncelleme: 11 Nisan 2022 - 13:13
Erzurum’da yapılan müsabakada Ünye Reis Gençlik Spor Kulübü sporcusu Öznur Yılmaz üçüncü olarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Ünye Reis Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan konuyla alakalı açıklama yaparak, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi seçmeleri Ordu ilimizde yaklaşık 15 gün önce yapılmıştı. Ünye Reis Gençlik Spor Kulübümüzün +59 kiloda Öznur Yılmaz adlı sporcumuz Ordu İl birincisi olmuştu. Erzurum’da yapılacak olan Çeyrek Final Taekwondo şampiyonasına gitmeye hak kazandı ve maça gittik. Çeyrek finale 11 il katılırken, sporcumuz üçüncü olarak yarı finale gitmeye hak kazandı. Biz Ordu olarak 9 kadın 10 erkek sporcu katılarak 3 altın, 3 gümüş, 8 bronz madalya aldık. Takım sağlamasında kızlarda 2. Sıraya, erkeklerde ise 3. Sıraya girdik. 12-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandık. Bizlere destek olan Gençlik Spor Bakanımıza ve Ordu İl Gençlik ve Spor Müdürümüze, İlçe Spor Müdürümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum