Reklam
Reklam

"SOSYAL GİRİŞİMCİYE ENGEL YOK" PROJESİNİN EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Geçtiğimiz ay Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın katılımıyla açılışı yapılan Ekonomik Sosyal Araştırma ve Kalkınma Derneği (ESAK) ve Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin işbirliği ile hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından hibe edilen “Sosyal Girişimciye Engel Yok” projesinin eğitim faaliyetleri sürüyor.

"SOSYAL GİRİŞİMCİYE ENGEL YOK" PROJESİNİN EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR
29 Kasım 2021 - 19:14
Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin lokalinde her hafta belirli gün ve saatlerde düzenlenen eğitim faaliyetini ESAK Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Mehmet Çolakoğlu yakından takip ederken, TSD Ünye Şubesi üyelerine projeyle ilgili eğitimi Sosyal Medya Uzmanı Onur Korkmaz veriyor.

Proje kapsamında sürdürülen eğitim çalışmasıyla ilgili konuşan ESAK Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Mehmet Çolakoğlu, “TSD Ünye Şubesi ile sürdürdüğümüz projemizin iki ana amacından bir tanesi Ünye Sakatlar Derneği üyesi 20 engelli kardeşimize sosyal medya araçlarının doğru kullanılması için eğitim verilmesi ve bu sayede de ileride bu araçların doğru kullanılarak ev ekonomisine katkı sağlanmasıdır. İkinci amacımız ise; sosyal girişimcilik kavramını geliştirmektedir. Sosyal girişimcilik kavramını geliştirerek sosyal fayda üreterek kendimiz dışında topluma yarar sağlayabilmek gayesindeyiz. Konuyla ilgili uzman arkadaşımızın da önemli katkılarıyla eğitim faaliyetini proje süresi boyunca en güzel şekilde tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Çolakoğlu ayrıca projeye gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı TSD Ünye Şube Başkanı Arslan Güdek’e de teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum