STK'LARIN 'İL OLMA' MÜCADELESİ BAŞLADI

Ünye'nin TÜİK verilerine göre İl olmaya aday 25 ilçe içinde yer alması ve konunun takip edilmesi için STK'lar Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde AK Parti ve MHP'yi ziyaret etti.

STK'LARIN 'İL OLMA' MÜCADELESİ BAŞLADI
21 Aralık 2021 - 16:36 - Güncelleme: 21 Aralık 2021 - 16:52
Ünye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek TÜİK’in açıkladığı ve Ünye’nin aralarında bulunduğu il olmaya aday şehirler için harekete geçmişti. STK üyeleri, Salı günü AK Parti ve MHP İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Bu açıdan ziyaretlerini sürdüren STK üyeleri, Ünye’nin il olması için atılması gereken her adımı atmaya hazır olduklarını belirtti.

MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu “Ankara’ya Gidilmesi Gerekiyorsa Gidelim”

MHP Ünye İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirilen ziyarette, Ünye’nin İl olması için her türlü desteği vereceklerini dile getiren MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu “TÜİK’in yapmış olduğu açıklama neticesinde İl olmaya aday ilçeler arasında Ünye’mizin gösterilmesi gerçekten bize gurur verdi, onur verdi. Ben her platformda şunu söylüyorum, TÜİK 25 ilçe değil de 1 ilçe aday göstermiş olsaydı bu elbette ki güzel Ünye’miz olurdu. Bütün STK Başkanlarımızın ve Kamuoyunun da görüşünün bu yönde olduğuna inancım sonsuz. Sizlerde çok güzel bir birliktelik oluşturdunuz bu noktada, gerçekten gururla kamuoyunla da sizleri takip ediyoruz, o birlikteliğinizi, beraberliğinizi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak da Ünye’mizi vitrine haline getirecek her projede bizlerde her daim sizlerleyiz, bunun için ne yapılması gerekiyorsa hangi özveride, çabada, hangi gayrette bulunulması gerekiyorsa bizler Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı olarak her daim yanınızdayız, yanınızda olmaya da gayret göstereceğiz. Bunu da böyle bilinmesine arzu ediyoruz. Ankara’ya gidilmesi gerekiyorsa Ankara’ya gidelim, daha ileriye gidilmesi gerekiyorsa daha ileriye gidelim. Birlikte beraber bu süreci yürütelim düşüncesindeyim. Tabi ki bizim burada ki özverili çalışmamızın yanında siyasi ve politik noktada da inanılmaz derecede de destek almamız gerekiyor. Bu özverili çalışmayı hep birlikte hiç yüksünmeden hiçbir şeyden kendimizi sakınmadan yürütelim istiyorum. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi Ünye Teşkilatı olarak düşüncemiz, fikrimiz bu yöndedir. “ ifadelerini kullandı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar “İnşallah sonunu getiririz”

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, MHP Ünye İlçe başkanlığının desteklerinden memnun kaldığını belirterek  “MHP Ünye İlçe Başkanı ve ekibine çok teşekkür ederim.  Ankara’nın her türlü bürokratını, politikasını takip edersek neden olmasın,  gerekli desteği görürsek çok güzel olacaktır. İnşallah sonunu getiririz.” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum