Reklam
Reklam

ŞÜKRİYE BEŞLİOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ünye'nin tanınmış avukatlarından, geçmişte uzunca bir süre CHP İlçe Başkanlığı görevini icra eden ve 90 sonrası Türk Şiiri'nin ülke çapında tanınmış isimlerinden, bir dönem gazetemizde de şiirleri ve makaleleri yayınlanmış olan Ünyeli Şair, Yazar ve Edebiyat Eleştirmeni İrfan Yıldız Beşlioğlu'nun annesi Şükriye Beşlioğlu hayatını kaybetti.

 ŞÜKRİYE BEŞLİOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
27 Eylül 2021 - 13:58 - Güncelleme: 27 Eylül 2021 - 14:31
Yaklaşık 2 yıldır yaşlılğa bağlı olarak gelişen rahatsızlıklardan kaynaklı tedavi gören Şükriye Beşlioğlu, Pazar günü kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Merhum Temel Beşlioğlu'nun eşi, Zekai, Nuriye, Harun ve İrfan Yıldız Beşlioğlu'nun annesi, Necla, Onur, Gönül, Engin, Gözde, Eren ve Erdem Beşlioğlu'nun babannesi, Hülya ve Coşkun'un anneannesi Şükriye Beşlioğlu'nun cenazesi Cevizdere'deki evinin önünde alınan helalliğin ardından defnedildi.

Cenazesi Pazartesi günü Cevizdere Mahallesi, Merkez Söğütlüpınar Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Asarka Kent Ormanı aşağısında bulunan Pelitlik Mevkii Temel Beşlioğlu aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Ünye ve çevre il ile ilçelerden ailenin çok sayıda seveni, akrabası ve komşusu katıldı.

Biz de Okuyorum Gazetesi olarak merhum Şükriye Beşlioğlu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabır diliyoruz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum